Skrällen: Kristian Täljeblad klar för "Paradise hotel" igen

Grattis alla "Paradise hotel"-fans! Nu är det klart att tittarfavoriten Kristian Täljeblad återvänder till dokusåpan igen.

Redan i början av mars kunde Hänt avslöja att höstens upplaga av “Paradise hotel” kommer att bli en “allstar”-upplaga, där gamla deltagare från tidigare säsonger kommer att återvända till Mexiko. Nu bekräftar TV3 den första deltagaren som är klar – och det är ingen mindre än Kristian Täljeblad, 26.

Kristian deltog i “Paradise hotel” 2014, där han hade en uppmärksammad romans med deltagaren  Saga Scott, 27. Kristian tog sig till finalveckan och blev snabbt en av programmets mest populära profiler. Bland annat blev han framröstad som tittarnas stora favorit och vann också “tittarnas pris” i “Studio Paradise” samma år.

– Den här säsongen är kick ass-bra. Det är mycket roligare säsongen, gruppen har en helt annan dynamik. Det kommer bli den bästa säsongen någonsin, bättre än min förra till och med, säger han i en video på Youtube och fortsätter:

– Det har varit för mycket spel och för lite äkta känslor. Men den här säsongen blir det allt.

LÄS MER: PH-paret har gjort slut: ”Dumpade mig när programmet började”

Kristian Täljeblad har sedan 2014 släppt flera låtar, varav den senaste låten “Hemmafest” släpptes så sent som idag, fredag. Han har också medverkat i “Paradise hotel – Förspelet”, “För känd för kärlek” och “Realitystjärnorna på godset”.

– Höstens “Paradise hotel “kommer bli riktigt maxat. De närmsta dagarna släpper vi ett antal killar som är tittarfavoriter från tidigare säsonger och som återvänder nu i höst. Det kommer bli en positiv överraskning för tittarna – men för att alla PH-fans ska få längta lite mer håller vi både tjejerna och det exakta upplägget hemligt till efter sommaren. Men fler nyheter och fler deltagare kommer släppas inför premiären, säger Susanne Nylén, presschef MTG Sverige, till Hänt.

Den andra förändringen som kommer att ske i årets “Paradise hotel” är valet av programledare. Eftersom programmet spelades in samtidigt som programledaren Malin Gramer38, födde sin lille son Leo för drygt två månader sedan, så kommer tv-profilen och bloggaren Rebecca Stella, 31, i höst att axla manteln och ta över programmet. Hon har tidigare lett eftersnacksprogrammet ”Studio Paradise” på Viafree.

– Jag är besatt av Paradise Hotel och det finns inget svenskt program jag hellre skulle jobba med, så när jag fick frågan om att bli programledare var det omöjligt att tacka nej. Tack och lov för det – för jag tror aldrig svensk tv-historia har bjudit på så mycket kärlek, passion, drama och svek som den här säsongen gör. Det kommer bli den största Paradise Hotel-säsongen någonsin, och jag är så otroligt peppad, sa hon tidigare i veckan i ett pressmeddelande.

https://www.youtube.com/watch?v=T-0KedSnbWw

HAAADEEE!

LÄS OCKSÅ: Saga Scott redan lämnad av kärleken: ”Fy vad det suger”

Foto: TV3

SENASTE NYTT!