Familjens oro för Bianca – efter öppna blogginlägget

Bianca Ingrosso är nära en kollaps. Nu berättar hon om minnesförluster, synrubbningarna och sin ständiga trötthet.

Bianca Ingrosso, 22, har på kort tid blivit en av Sveriges mest inflytelserika influencer och varvar samarbeten, blogg, Instagram och modelljobb med nya uppdraget som domare  i ”Talang”.

“Att bolla alla dessa jobb är också sjukt påfrestande. Att försöka göra 100% i allting, vara överallt och samtidigt leverera på topp konstant. Jag har lite svårt att formulera mig för min hjärna har typ stängt av och det är så mycket jag vill säga och få fram på rätt sätt”, skriver Bianca i ett blogginlägg.

Bianca har med andra ord fullt upp, och trots att vissa följare enligt hennes själv, inte vill se hennes jobb som ett “riktigt” jobb, vill hon nu förtydliga att ett fullspäckat schema även tar ut sin rätt på henne.

Läs också: Jessica Almenäs efter kollapsen: Minnet är allvarligt skadat

– Jag minns absolut ingenting längre, är det inte nedskrivet i min kalender existerar det inte. Mitt minne fungerar liksom inte alls. Glömmer bort tider jag ska passa, minns aldrig vad det är för dag, blandar ihop projekt, kan inte lägga fokus på något, glömmer bort folks namn, min syn har till och med försämrats och blivit suddig… har helt enkelt ingen koll på något. Jag har noll energi, är konstant trött, nära till gråt hela jävla tiden och känner ingen glädje för någonting egentligen. Helt tappat aptiten och känner mig bara otillräcklig! Jag kan knappt bli arg längre utan är ganska borta i mitt huvud och känner mig bara blasé.. så kan knappt reagera på saker längre.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

Annons:

Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Och nu har bloggerskans mormor, Christina Schollin, 79, reagerat stark på Biancas öppna text, och skriver på sin egen blogg om hur rädd hon är att Bianca är nära en kollaps.

– Denna fina, begåvade, känsliga, inkännande, verbala, omtänksamma, humoristiska, kärleksfulla – och oerhört vackra lilla kvinna, som jag älskar så mycket, visar tydliga tecken på utbrändhet! Helst skulle jag vilja att hon satte sig på första bästa plan till mormor och morfar i Spanien. Här skulle hon bli ompysslad, inte ha en enda tid att passa, jag skulle laga nyttig mat och proppa i henne vitaminer och hälsodrycker, hon skulle få sova, sova.

Läs också: Biancas barnplaner med Phillipe

Vi på Hänt önskar Bianca lycka till och hoppas att hon mår bättre snart!

Foto: IBL

SENASTE NYTT!