Efter bebisen – Jessica Almenäs stora beslut

Jessica Almenäs och sambon Patrik Fahlgren har fattat ett stort beslut. De har äntligen köpt hus tillsammans.

Jessica Almenäs, 41, och sambon Patrik Fahlgren, 31, fick i somras sitt första gemensamma barn. Nu tar paret ännu ett stort steg tillsammans. De har köpt ett hus.

Bromma, here we come! Haha, jag är en sån kliché – jobbar med media, blir kär och skaffar barn, flyttar till villa i Bromma. Man har ju hört den förr liksom.. Men, skämt åsido, det här känns helt rätt. Vi har jagat hus ganska länge, har tittat på säkert 30 och budat på ett gäng, men det är inte direkt billigt och det är SVÅRT att vinna en budgivning. Trodde knappt det var sant när vi fick veta att den här gången var det vi som hade högsta budet“, skriver Jessica Almenäs på sin blogg.

Jessica har sedan tidigare sonen Dylan, 8, tillsammans med norska stjärnryttaren Tony André Hansen, 38, och sonen Jack, 10, med  sportjournalisten Johan Edlund, 44.

Hon skriver på bloggen att de nu bor fem personer på 82 kvadratmeter så det är naturligt att de längtar efter mer utrymme.

Ser fram emot grillkvällar och utelek och cykla till badstranden på sommaren och spela musik hur högt man vill. Och en miljon andra saker förstås. Men lite sorgligt är det allt att lämna älskade Kungsholmen“, skriver Jessica Almenäs.

Jessica Almenäs 

Jessica Almenäs har tre barn.

Tillsammans med pojkvännen Patrik Fahlgren har hon sonen Sam.

Jessica Almenäs träder röda mattan när TV-priset Kristallen ska delas ut, 

Jessica Almen med programledarkollegan Anna Brolin.

FOTO: IBL, Instagram

LÄS MER: Almenäs talar ut om förlossningen: ”Näst intill okontaktbar”

 

SENASTE NYTT!