Babylycka: Jessica Almenäs har fått sitt tredje barn

Vilken bebislycka! Igår blev Jessica Almenäs mamma till en liten pojke.

Grattis till bebisen!

Tv-profilen Jessica Almenäs, 41, har blivit mamma för tredje gången. Under måndagskvällen lade hon ut första bilden på sonen på Instagram och skrev:

“En ny liten världsmedborgare säger hej”.

Inlägget som fått över 40 000 gilla-markeringar svämmar över av gratulationer och glada kommentarer.

Det var i januari som Kanal 5-programledaren och sambon, handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 31, meddelade att de väntade barn. Bebisen är deras första gemensamma och Jessica avslöjade redan i april att de väntade en liten pojke.

”Både jag och Patrik har hela tiden trott att det är en liten tjej som ligger därinne, även om jag har gått runt med en gnagande tanke om att jag nog är en pojkmamma trots allt.. Och när det var dags att titta på könet var det ingen tvekan om att det är ytterligare en liten POJKE jag har i min mage”, skrev Jessica Almenäs då på sin blogg.

Jessica gick tre dagar över tiden, något som gjorde henne otålig. På sin blogg skrev hon senast i söndags och uttryckte frustrationen över att behöva vänta på något hon mentalt redan är förbi.

“Det är jobbigt psykiskt att leva i ett stadie som man redan är förbi i huvudet. Limbo helt enkelt”.

Men nu är bebisen alltså ute, och än så länge har Jessica, förutom inlägget på Instagram, inte hunnit uppdatera på sina sociala kanaler.

Jessica har sedan tidigare sonen Dylan, 8, tillsammans med norska stjärnryttaren Tony André Hansen, 38, och sonen Jack, 10, med  sportjournalisten Johan Edlund, 44.

LÄS OCKSÅ: Läckbergs ilska mot mammor – försvarar Jessica Almenäs

LÄS OCKSÅ: Gravida Jessica Almenäs avslöjar könet: ”Det är en…”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!