Gravida Jessica Almenäs avslöjar könet: "Det är en..."

Gravida Jessica Almenäs avslöjar könet: "Det är en..."

Jessica Almenäs är halvvägs in i sin tredje graviditet. Nu avslöjar programledaren könet på den kommande bebisen.

I januari avslöjade programledaren Jessica Almenäs, 41, och pojkvännen Patrik Fahlgren, 31 att de väntar sitt första barn tillsammans.

”Javisst är det så, Patrik och jag ska ha en liten bebis!” skrev Jessica.

Programledaren väljer också att avslöja könet på bebisen. I bloggen skriver Jessica Almenäs att hon väntar en liten pojke:

“Både jag och Patrik har hela tiden trott att det är en liten tjej som ligger därinne, även om jag har gått runt med en gnagande tanke om att jag nog är en pojkmamma trots allt..”, skriver hon och fortsätter:

“Och när det var dags att titta på könet var det ingen tvekan om att det är ytterligare en liten POJKE jag har i min mage.”

Sedan innan har Jessica sönerna Jack, 11, och Dylan, 7. Att hon nu blir ensam tjej i hemmet är inget hon är ledsen över.

“Hade nog trott att jag skulle bli mer besviken, men det var som om jag hade vetat det hela tiden. Innerst inne känner man nog på sig vad det är. Så det blir en treklöver med brorsor hemma hos mig. Jobbigt för mig som blir enda med snippa bland fyra med snopp, haha.”

Då Jessica och Patrik trott att det varit en liten tjej i magen var listan med tjejnamn lång och listan med killnamn kort. Därför väljer hon nu att be sina läsare om namnförslag.

“Tycker det är såååå svårt med fina killnamn! Vill ha nåt som är lite ovanligt, men inte FÖR konstigt. Samt nåt som funkar internationellt. Mina stora grabbar heter ju Jack och Dylan. Kom mer än gärna med förslag!”

LÄS OCKSÅ: Almenäs stöttas efter sina ärliga ord om graviditeten

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN