Almenäs stöttas efter sina ärliga ord om graviditeten

Magen växer och Jessica Almenäs humör med den. Nu ryter stjärnan ifrån om att man alltid ska vara så gravidglad.

Som Hänt tidigare avslöjat är programledaren Jessica Almenäs, 41, är gravid. Och naturligtvis är hon överlycklig över beskedet, även om hon nu ryter ifrån på sin Instagram om andras förväntningar på tillökningen.

– Hörni, missförstå mig rätt nu, för jag vet att det är en gåva att kunna bli gravid och att det är många som kämpar och inget hellre vill men aldrig lyckas , och jag är verkligen superglad och tacksam över bebisen som växer i min mage, men måste man tycka att just graviditeten är så himla härlig?

Inlägget har i skrivande stund gillats av 2 957 följare och har 210 kommentarer som: “Jag håller med! Jag hatade att vara gravid! ” och “Det måste man få tycka! det är den största gåvan men också den största prövningen i livet”.

 

Dessutom har Kanal 5:nya stjärna gått upp sex kilo redan varav en del satt sig på bysten och nyligen bloggande hon om frustationen över att ha svårt att komma i sin gamla plagg.

– Jag har alltså redan gått upp 6 kg och allt sitter dessvärre inte på magen, tuttarna har väl fått en del förstås, men även rumpan och låren har svällt på ett sätt som jag inte är helt bekväm med. Har på sistone gått runt i mina yogabyxor med hög midja dygnet runt. Räddningen kom häromdagen då jag äntligen hittade en H&M-butik som hade mammakläder (den på Drottninggatan) och kunde köpa 4 par gravidbyxor. 2 par jeans, ett par svarta lite mc-inspirerade tighta bomullsjeans och ett par marinblå chinos. Men hörni, låt oss vara positiva. Jag har inte kräkts en enda gång! Yihaa! Fast nu jinxar jag väl det också, avslutar hon inlägget.

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!