TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Rob Kardashian anmäler Blac Chyna – stryptes med iPhone-sladd

30 sep, 2017 
Det forna paret Rob Kardashian och Blac Chyna är återigen i bråk. Den här gången har Rob anmält henne för att hon ska ha försökt att strypa honom – med en iPhone-sladd.
Annons

Pajkastningen fortsätter mellan reality-profilerna. Efter Rob Kardashians, 30, påhopp mot sin forna flickvän Blac Chyna, 29, i somras, där han postade nakna bilder på henne och anklagade henne för att ta droger öppet på sina sociala medier, så når deras dramatiska relation ständigt högre nivåer. Dottern Dream, 9 månader, är tyvärr den som hamnar i skottgluggen när föräldrarna bråkar – för vad som oftast står på spel är vårdnaden om henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ja, nu har Rob återigen fyllt i en anmälan mot Blac. Som bekant handlar anmälan om att Blac har tagit droger och varit hög, men den här gången påstår Rob att Blac även gjort något annat. I dokumenten står det att hon ska ha försökt strypa Rob med en Iphone-laddare, och efter det ska hon ha slagit honom upprepade gånger i huvudet.

Dramatiskt, ja. Men det fortsätter. Enligt dokumenten hävdar Rob att Blac har förstört huset som han då hyrde av sin syster Kylie Jenner, 20. Blac ska ha krossat en dörr, gjort sönder väggar och en TV – och alla skador ska sammanlagt ha kostat över 100 000 dollar.

Rob har anmält henne för vandalism och övergrepp, men Blac själv har inte velat kommentera detta.

Foto: IBL

Annons