Rob Kardashians attack mot Blac Chyna: "Han kan få fängelse"

Det stormar som aldrig förr mellan Rob Kardashian och Blac Chyna. Efter att Blac skickat en video där hon ligger med en annan kille gick Rob lös på sociala medier.

Att det har varit stormigt mellan det forna realityparet Rob Kardashian, 29, och Blac Chyna, 28, har väl knappast undgått någon. Nyligen verkade paret vara tillbaka på banan igen och la upp lyckliga familjebilder från Disney Land med deras dotter Dream, 8 månader. Men tätt där på gjorde Blac klart för sina följare att hon är singel med en bild på Instagram med citatet: ”Singel. Jag är glad.”.

Någon som verkar vara allt annat än glad är Rob. Efter att han fått en video skickad till sig där Blac ligger med en annan kille i deras säng brann det för honom. Rob lägger upp klippet på sociala medier och vräker ur sig anklagelser och ilska. Han påstår att hon varit otrogen, för att ta droger och vara hämndlysten, samtidigt som han är noga med att påpeka allt han betalat åt henne. Ungefär 850 000 för hennes kropp, 2 130 000 kr för hennes smycken, och även att han är den som betalat huset som Blac tagit hem den nya killen till.

LÄS OCKSÅ: Blac Chyna utpressar Rob Kardashian efter uppbrottet

Efter att han blivit avstängd från Instagram bytte Rob forum och utbrottet fortsatte på Twitter. Till slut stängdes han av även därifrån, men här är skärmdumpar på tweetsen:

Nog för att varken Rob eller Blac sparar på detaljer om deras relation på sociala medier, men den här gången kan Rob ha gått för långt. Advokaten Adam Michael Sacks säger till sajten Radar Online att Rob kan riskera fängelse för att ha postat bilderna av en naken Blac.

– Rob kan åka fast för det här, han kan riskera upp till ett år i fängelse eftersom att bilderna var väldigt grova, säger han.

LÄS OCKSÅ: Blac Chyna utpressar Rob Kardashian efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Blac Chyna i trafikolycka: ”Påkörd vid rödljuset”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!