Blac Chyna utpressar Rob Kardashian efter uppbrottet

Det mest dramatiska förhållandet i Hollywood står Blac Chyna och Rob Kardashian utan tvekan för. Men nu har de tagit sitt kaos till en helt ny nivå. Chyna utpressar Rob på pengar och hotar med att förstöra hans liv.

Reality-paret Black Chyna, 28, och Rob Kardashian, 30, har hunnit med ett helt liv på bara ett år. De har blivit kära, förlovat sig, gjort slut, varit otrogna, fått barn, planerat bröllop, separerat och hamnat i vårdnadstvist. Man tycker att de borde vara utmattade vid det här laget, men icke. Det här är bara början för nu har Blac förklarat krig mot pappan till hennes dotter.

Enligt sajten Radar Online har hon har gått ut med att hon vet saker om Rob som skulle kunna få honom att hamna i fängelse.

– Hon har bevis som visar att han festar kring deras barn Dream och bevis på att han kallar Blac för glåpord och tar tag i henne när de bråkat, säger en källa.

Chyna är redo att dela med sig av alla familjens hemligheter så som kärleksaffärer, hemliga operationer, lögner och osanna historier som skulle kunna förstöra familjens rykte. Om familjen Kardashian vill att hon ska hålla tyst kommer det att kosta dem nästan 450 miljoner kronor.

– Hon tycker inte att Rob kan få ihop sitt liv och hon har sagt till honom att han inte får vara ensam med deras barn. Hon litar inte på honom, säger källan.

Rob är helt förstörd i detta och har slutat bry sig helt om sin hälsa. Enligt uppgift så har han börjat dricka och röka gräs igen.

https://www.instagram.com/p/BRji8oihyeU/?taken-by=blacchyna&hl=sv

Blac tänker skaffa ensam vårdnad om deras dotter Dream men gå med på att Rob får ha övervakade besök med henne. Men Robs mamma Kris Jenner, 61, kommer inte tillåta detta.

– Kris tycker att det är skrattretande att Blac ska ha ensam vårdnad. Kris advokater har alldeles för mycket makt.

LÄS OCKSÅ: Blac Chynas hån mot Kim efter rånet – skryter om sina nya juveler

Foto: IBL

SENASTE NYTT!