Oväntade vändningen – Kourtney kan tänka sig fler barn med Scott Disick

Oväntade vändningen – Kourtney kan tänka sig fler barn med Scott Disick

Kardashian-klanen har på senaste tiden lämnat barnbesked på löpande band. Nu öppnar även trebarnsmamman Kourtney för att det kan bli fler bebisar från hennes sida.

Det är inte lätt att hänga med i The Kardashians svängar just nu. På senaste tiden har både Khloé, 33, och Kylie, 20, droppat graviditeter, medan det spekulerats vilt i vem som faktiskt är Kims, 36, surrogatmamma. Hypen om att det skulle vara Kylie eller Khloé som bär storasyster Kims barn verkar dock ha lagt sig till förmån av ett nytt bebisrykte.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

I den nya säsongen av Keeping up with the Kardashians, som hade premiär i helgen, avslöjar Kourtney, 38, oväntat nog att hon skulle kunna tänka sig att skaffa fler barn med Scott Disick, 34, skriver sajten Hollywoodlife.

Det är när systrarna leker en lek under en middag som barnämnet kommer på tal. Kourtney får frågan om hon skulle kunna tänka sig att skaffa fler barn med Scott Disick, och väljer då att ge ett minst sagt oväntat svar.

– Det skulle jag kunna tänka mig, om det var rätt situation, svarar hon i avsnittet.

Khloé Kardashian och pojkvännen Tristan Thompson väntar enligt uppgifter barn i början av nästa år.

Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott gick för ett tag sen ut med att de väntar barn.

Kim Kardashian väntar som bekant sitt tredje barn med hjälp av en surrogatmamma. 

Kendall Jenner, Kim Kardashian och Kylie Jenner. Finn en person i bilden som inte är gravid.

Kourtney Kardashian verkar stabil med pojkvännen Younes Bendjima.

Med tanke på att Kourtney nyligen sågs mysa med betydligt yngre modellen Younes Bendjima, 24, som hon dejtat ett tag, vore det överraskande om hon nu skulle gå tillbaka till exet Disick – och dessutom skaffa ett fjärde barn. Men hon är dock noga med att poängtera att hennes systrar inte borde ha för höga för höga förväntningar vad gäller nya bebisbesked.

– Men det betyder inte imorgon, hörrni. Få inga förhoppningar nu, herregud! tillägger Kourtney.

Ja, om det här blir verklighet är det alltså bara Kendall, 21, som ännu inte har barnplaner av systrarna. Men just nu verkar hon dock ha fullt upp med att ha ångest över hennes medverkan i Pepsi-reklam som till hennes stora besvikelse mynnade ut i ett fiasko.

Läs också: Så mycket tjänar Kardashianklanen – de drar in mest

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN