TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Oväntade vändningen – Kourtney kan tänka sig fler barn med Scott Disick

03 okt, 2017 
AvHanna Svärd
Kardashian-klanen har på senaste tiden lämnat barnbesked på löpande band. Nu öppnar även trebarnsmamman Kourtney för att det kan bli fler bebisar från hennes sida.
Annons

Det är inte lätt att hänga med i The Kardashians svängar just nu. På senaste tiden har både Khloé, 33, och Kylie, 20, droppat graviditeter, medan det spekulerats vilt i vem som faktiskt är Kims, 36, surrogatmamma. Hypen om att det skulle vara Kylie eller Khloé som bär storasyster Kims barn verkar dock ha lagt sig till förmån av ett nytt bebisrykte.

I den nya säsongen av Keeping up with the Kardashians, som hade premiär i helgen, avslöjar Kourtney, 38, oväntat nog att hon skulle kunna tänka sig att skaffa fler barn med Scott Disick, 34, skriver sajten Hollywoodlife.

Det är när systrarna leker en lek under en middag som barnämnet kommer på tal. Kourtney får frågan om hon skulle kunna tänka sig att skaffa fler barn med Scott Disick, och väljer då att ge ett minst sagt oväntat svar.

Annons

– Det skulle jag kunna tänka mig, om det var rätt situation, svarar hon i avsnittet.

Med tanke på att Kourtney nyligen sågs mysa med betydligt yngre modellen Younes Bendjima, 24, som hon dejtat ett tag, vore det överraskande om hon nu skulle gå tillbaka till exet Disick – och dessutom skaffa ett fjärde barn. Men hon är dock noga med att poängtera att hennes systrar inte borde ha för höga för höga förväntningar vad gäller nya bebisbesked.

– Men det betyder inte imorgon, hörrni. Få inga förhoppningar nu, herregud! tillägger Kourtney.

Ja, om det här blir verklighet är det alltså bara Kendall, 21, som ännu inte har barnplaner av systrarna. Men just nu verkar hon dock ha fullt upp med att ha ångest över hennes medverkan i Pepsi-reklam som till hennes stora besvikelse mynnade ut i ett fiasko.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons