Första bilderna – hon är Kim Kardashians surrogatmamma

Kim Kardashians surrogatmamma har länge hållts anonym. Men nu har bilder kommit ut på kvinnan som bär Kim och Kanyes barn.

Att Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 40, väntas få sitt tredje barn levererat närsomhelst. Det har tidigare pratats mycket om surrogatmamman. Redan i september sipprade det ut några detaljer om barn nummer tre. North, 4, och Saint, 2, kan enligt källor förvänta sig en syster och surrogatmamman påstås, enligt tidningen The Sun, vara en 27-årig kvinna som är ”demokrat och i bra fysisk form”. Barnet är beräknat att födas i början av 2018, även om rykten om födsel redan innan jul florerar på nätet.

LÄS OCKSÅ: Kourtney rasande på Kim: ”Inte roligt längre”

Men vem surrogatmamman egentligen är – och hur hon ser ut, har varit oklart. Fram till nu. På nya bilder ses surrogatmamman, som blurrats sedan tidigare, slänga sopor. Kim Kardashian har tidigare uttalat sig om hur hon är noga med att respektera sin surrogatmammas gränser och privatliv, enligt sajten Radar Online.

Kim Kardashians surrogatmamma födde Kim och Kanyes dotter den 15 januari.

Första bilderna på surrogatmamman publicerades i mitten av december, då blurrade.

De ocensurerade bilderna har nu publicerats på sajten Radar Online.

– Självklart vill jag veta alla detaljer om min bebis, och det är superfrustrerande, men jag litar verkligen på henne och jag vill inte vara den som kontrollerar allt hon gör.

LÄS OCKSÅ: Hon spelar huvudrollen i filmen om Kim Kardashian – om stjärnan själv får välja

Foto: Stella Pictures, IBL

SENASTE NYTT!