LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Hon spelar huvudrollen i filmen om Kim Kardashian – om stjärnan själv får välja

28 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Om man är en megastjärna av Kim Kardashian-mått får man tillåtelse att spekulera i vem som ska spela huvudrollen i filmen om sig själv. Precis det gör Kim Kardashian när hon berättar VEM som borde spela henne i en eventuell biopic om realitystjärnans liv.
Annons

För ett tag sen gästade ”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan Kim Kardashian, 37, ”Jimmy Kimmel Live”. Programledare var dock inte Jimmy Kimmel, 49, istället var det superskådisen, den Oscars-belönade, Jennifer Lawrence, 27, som tog sig an programledarerollen. Och intervjun med Kim var 19 minuter av gott snack, där de båda stjärnorna verkade trivas i varandras sällskap.

Och Lawrence verkar nu ha gjort ett så pass stort avtryck på Kardashian att hon är aktuell att spela rollen som Kim Kardashian i en – högst eventuell – biopic om stjärnans liv i framtiden. I en intervju med Extra berättar Kim att hon gärna ser Lawrence spela henne själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon är så rolig. Hon skulle absolut kunna spela rollen som mig! Hon är den bästa skådespelaren, svarar Kim på frågan om Jennifer potentiellt skulle kunna spela henne.

Kim Kardashian och Jennifer Lawrence – nya bff:s.

Huruvida det blir Jennifer Lawrence, någon annan – eller ingen alls återstår att se. Känner vi affärsimperiet Kardashians/Jenners rätt lär väl redan momager Kris Jenner, 62, ha tecknat en pengastinn film-deal.

Foto: IBL

Annons