Hon spelar huvudrollen i filmen om Kim Kardashian – om stjärnan själv får välja

Om man är en megastjärna av Kim Kardashian-mått får man tillåtelse att spekulera i vem som ska spela huvudrollen i filmen om sig själv. Precis det gör Kim Kardashian när hon berättar VEM som borde spela henne i en eventuell biopic om realitystjärnans liv.

För ett tag sen gästade ”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan Kim Kardashian, 37, ”Jimmy Kimmel Live”. Programledare var dock inte Jimmy Kimmel, 49, istället var det superskådisen, den Oscars-belönade, Jennifer Lawrence, 27, som tog sig an programledarerollen. Och intervjun med Kim var 19 minuter av gott snack, där de båda stjärnorna verkade trivas i varandras sällskap.

Och Lawrence verkar nu ha gjort ett så pass stort avtryck på Kardashian att hon är aktuell att spela rollen som Kim Kardashian i en – högst eventuell – biopic om stjärnans liv i framtiden. I en intervju med Extra berättar Kim att hon gärna ser Lawrence spela henne själv.

– Hon är så rolig. Hon skulle absolut kunna spela rollen som mig! Hon är den bästa skådespelaren, svarar Kim på frågan om Jennifer potentiellt skulle kunna spela henne.

Kim Kardashian och Jennifer Lawrence – nya bff:s.

Huruvida det blir Jennifer Lawrence, någon annan – eller ingen alls återstår att se. Känner vi affärsimperiet Kardashians/Jenners rätt lär väl redan momager Kris Jenner, 62, ha tecknat en pengastinn film-deal.

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashian om Selena Gomez och Justin Biebers återförening: ”Så fint”

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners stora förändring – efter gravidavslöjandet

Foto: IBL

SENASTE NYTT!