Kourtney rasande på Kim: ”Inte roligt längre”

Kourtney rasande på Kim: ”Inte roligt längre”

Kim Kardashian försökte sno sin systerdotters hund, på grund av att den helt enkelt var lugnare än hennes egen hund. Det får Kourtney Kardashian att rasa.

Kim Kardashian, 37, utökade familjen på fyra med en liten pomeranian med namnet Sushi tidigare i år. Hon adopterade hundvalpen för hennes dotter North, 4, men den lilla hunden har varit allt annat än frid och fröjd enligt henne.

– För mitt välmående var allt jag ville ha en riktigt lugn hund, säger Kim i ”Keeping up with the Kardashians”, enligt Daily Mail.

Men det var inte vad hon fick. För att få Sushi att sluta skälla och lugna ner sig tog hon hjälp av en så kallad ”Dog Whisperer”, och denne person hävdar att Sushis dåliga beteende helt beror på Kim och North. De har ingen struktur och inga gränser, och låter hunden göra som den vill.

– Det är skönt att veta att Sushis problem går att fixa, och hon är en del av familjen nu så vi måste jobba på det här, säger hon i programmet.

Men hennes ord går inte riktigt ihop med hennes handlingar. För efter det fick hon för sig att helt enkelt byta hund med sin syster Kourtney Kardashian, 38. Eller rättare sagt, med Kourtneys dotter Penelope, 5. Kim hade tagit hand om hennes hund ett tag, och när det var dags att lämna tillbaka den vägrade hon.

– Hon gillar mig bättre nu, säger hon till sin syster i programmet, varpå Kourtney blir rasande:

– Du gillar inte ens hundar, du hatar hundar! Vart är min hund? Det här är inte roligt längre.

Efter en stunds jagande i köket tar Kim till slut fram Kourtneys hund, som hon gömt undan. Hon förklarar att Penelope kommer att bli förkrossad om hon inte får tillbaka sin hund, och ifrågasätter hur Kim kan göra så mot ett barn.

LÄS OCKSÅ: Taylor Swifts fans till attack – öser rått-emojis över Kim Kardashian

LÄS OCKSÅ: Ilskan mot Kourtney efter bilden på 2-åringen

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN