Då får Kim och Kanye sitt nästa barn – kön avslöjat

Med hjälp av en surrogatmamma väntar stjärnparet Kim Kardashian och Kanye West få sitt tredje barn. I slutet av januari väntas barnet komma och könet ska enligt flera källor redan vara klart.

Både kön, tidpunkt för födsel och användandet av surrogatmamma. Det finns mycket att reda ut i Kim och Kanyes babylycka. Vi tar det från början: Kim Kardashian, 36, och Kanye West, 40, ska bli föräldrar – igen. Något vi rapporterat om tidigare. Det är North, 4, och Saint, 1, som enligt amerikanska sajten TMZ i slutet av januari 2018 kan förvänta sig ett till syskon.

Enligt sajten Us Weekly betalar paret Kardashian/West 45 000 dollar till en 20-årig kvinna i San Diego för att agera surrogatmamma. Att paret valt en surrogatmamma till hjälp under graviditeten uppges vara Kim Kardashians hälsotillstånd. För stjärnan innebär en ytterligare graviditet en stor hälsorisk, eftersom hon lider av en fast sittande moderkaka – placenta accreta– vilket innebär att moderkakan under en graviditet binder alltför djupt med livmoderväggen.

”Jag har kommit till slutsatsen att jag inte kan bära på ännu ett barn. Så nu vill jag utforska det här med surrogatmammor”, har tv-profilen tidigare sagt till sin mamma, Kris Jenner, 61,  i tv-programmet ”Keeping up with the Kardashians”.

Som om inte detta vore nog – enligt uppgifter till Us Weekly berättar flera källor nära paret att könet på det kommande barnet är avslöjat. Kim och Kanye kan förvänta sig en flicka i slutet av januari 2018.

Stort grattis, Kim och Kanye!

LÄS OCKSÅ: Kim kritiseras efter bilden med 4-åriga dottern: ”Skadligt

LÄS OCKSÅ: Kim ändrar äktenskapsförord – efter nya otrohetsryktet

 

SENASTE NYTT!