Kims krav på gravida kvinnan – så mycket pengar får hon

Kim Kardashian och Kanye Wests gravida surrogatmamma får förvisso över 400 000 kronor för bebisarna. Men under graviditeten har hon en hel del krav på sig och förbjuds att göra en hel del...

Tvåbarnsföräldrarna Kim Kardashian, 35, och Kanye West, 40, väntar barn. Enligt flera källor har deras surrogatmamma blivit befruktad och North, 4, och Saints, 1, syskon väntas födas i januari.

Nu har amerikanska medier tagit del av avtalet stjärnparet har med den gravida kvinnan, och vad de har för krav på henne under graviditeten.

Enligt källor som sajten TMZ varit i kontakt med har Kim och Kanye gått med på att betala henne 45 000 dollar, motsvarande 368 000 svenska kronor, för 10 befruktningsförsök via IVF. Plus att företaget som förmedlat kontakten med kvinnan får en deposition på 68 850 dollar, det vill säga mer än 500 000 kronor.

Om hon blir gravid med tvillingar, vilket hon nu uppges vara, får hon 5 000 dollar extra.

Samtidigt har så klart paret hårda krav på hur hon beter sig under graviditeten. Hon är totalförbjuden att röka, dricka alkohol eller nyttja droger under tiden och väntar barn. Hon får inte heller bada bubbelpool eller bastu. Hon är dessutom förbjuden att komma i kontakt med kattavföring, färga håret, äta rå fisk eller dricka mer än en kopp kaffedryck om dagen.

Lägg till att sex är ett stort nej tre veckor efter att embryon satts in.

Kim och Kanye har redan skrivit på ett avtal om att de har ansvar för barnet oavsett om det föds med handikapp eller ej.

LÄS OCKSÅ: Skrällen: Kourtney Kardashian och Scott Disick återförenade

LÄS OCKSÅ: Bloggsystrarna är kopior av Kim Kardashian och Kylie Jenner

FOTO: Ibl

 

 

SENASTE NYTT!