LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Skrällen: Kourtney Kardashian och Scott Disick återförenade

12 jul, 2017 
Malin Ljung
På, av, på av... och nu på. Åtminstone verkar det som att Kourtney Kardashian och Scott Disick än en gång grävt ner stridsyxan. I tisdags fångades de på bild när de återförenades på en intim lunch.
Annons

Världens mesta av-och-på-par i modern tid måste utan tvekan vara Kourtney Kardashian, 38, och Scott Disick, 34.

Tv-paret har förvisso fått tre barn tillsammans under sina cirka tolv år, men det finns förmodligen ingen som kan räkna hur många gånger de gått isär – för att sedan återförenats.

Och nu verkar det som att de än en gång slutit fred. Sajten TMZ har nämligen exklusiva bilder när de två befinner sig tillsammans på en båt, och enligt uppgifter är det inte ens inspelningen av “Keeping up with te Kardashians” som är orsaken bakom mötet. De två ska på eget bevåg ha styrt upp en liten semester tillsammans i Nantucket under tisdagen, och deras barn ska även ha varit med i sällskapet.

Trots att både Kourtney och Scott är aktiva med att uppdatera sina sociala medier så har ingen av dem gjort någon uppdatering från mötet.

De ska ha inte ha setts på över två månader sedan deras senaste katastrofala semester som slutade i storbråk.

Sedan dess har Kourtney dejtat Yones Bendjuma, 24, och Scott har setts mysa till det med Bella Thorne, 19.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Ibl

 

Annons