Kourtneys besked till Scott: "Vi blir aldrig tillsammans igen"

Nu har Kourtney Kardashian gjort slut med Scott Disick en gång för alla. Och allt fångades på film.

Efter tre barn och otaliga år med ett av-och-på-förhållande verkar Kourtney Kardashian, 38, och Scott Disick, 33, för alltid vara över.

Förutom att Kourtney gått vidare med en ny man – så har hon nu även öga mot öga knäckt Scotts sista drömmar. Detta under familjen Kardashians ökända familjesemester på Costa Rica där de bland annat hittade en tjej i Scotts badrum som han vid ett obevakat ögonblick raggat upp.

I senaste avsnittet av “Keeping up with the Kardashians” konfronterades Disick vid middagsbordet, varpå han erkände att han han är sexmissbrukare. Han fick dock inga sympatier, istället attackerades av från olika håll och fick bland annat ett glas vatten slängt över sig av Khloe Kardashian, 32. Något bland annat sajten People skrivit om.

Kourtney tog dock tjuren vid hornen och hade ett definitivt samtal med Scott om att deras relation är ett minne blott.

– Är det något jag lärt mig under den här resan så är det att vi måste gå vidare, sa hon till honom.

– Perfekt, svarar Scott med viss sarkasm i rösten.

Kourtney struntade dock i exets ton, och trots att kamerorna var riktade mot dem tog hon tillfället i akt och gjorde slut en gång för alla.

– Jag tror att poängen i den här historien är att vi aldrig någonsin kommer bli tillsammans igen, säger hon.

– Det är det jag alltid velat att du ska säga, svarar Scott.

Kourtney berättade efter samtalet i en intervju med kamerateamet att hon är nöjd med utgången, trots allt som hände under resan.

– Efter allt som hänt här i Costa Rica så vet Scott att det är slut. Men tack vare att jag sa de här orden så kan vi båda gå vidare. Det är slut.

Nu uppges Kourtney dejta den franska modellen Yones Benidjima, 23. Enligt uppgifter ska de ha träffats sedan i oktober har setts tillsammans allt oftare.

 

LÄS OCKSÅ: Vännernas oro för Scott Disick efter Kourtneys kärlekssvek

LÄS OCKSÅ: Kris Jenners avslöjande om Kourtney och Scott

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!