Kris Jenners avslöjande om Kourtney och Scott

Kris Jenner hoppas på att dottern Kourtney och hennes ex Scott Disick ska bli tillsammans igen.

I en intervju med Us Weekly väljer nu “momager” Kris Jenner, 61, att berätta allt om vad hon tänker om sina barns kärleksliv.

Dottern Khloé, 32, blev nyligen tillsammans med Tristan Thompson, 25, ett förhållande som Kris verkligen godkänner.

– Tristan är en toppen person och de har ett fantastiskt förhållande. Dom har så roligt tillsammans och mycket gemensamt. Hon verkar lyckligare än hon varit på åratal och det är allt som betyder något för mig, att mina barn är lyckliga.

När det kommer till kärleken mellan hennes yngsta dotter Kylie, 19, och Tyga, 27, hoppas hon på att de väljer att ta det lugnt med att gå vidare till nästa steg.

– Kylie är bara 19 år. Hon har en fantastisk karriär och jobbar med sitt sminkmärke 24 timmar om dygnet. Tyga har sin musik och sin turné. När man pratar om ett par som är så unga är det svårt att förutse framtiden. Förhoppningsvis tar de rätt beslut längst med vägen och är lyckliga med det.

Men är det något par hon hejar extra mycket på är det dottern Kourtney, 37, och Scott Disick, 33. Paret som gjorde slut i somras efter nio år. De har tre barn tillsammans Mason, 7, Penelope, 4, och Reign, 2.

– Jag har alltid varit ett fan av Scott och Kourtney tillsammans. Jag älskar Scott. Det är som om han är mitt eget barn. Vi har gått igenom så mycket.

LÄS OCKSÅ: Scott Disick måste rädda förhållandet – igen

Foto: Ibl

SENASTE NYTT!