Scott Disick måste rädda förhållandet – igen

Scott Disick ångrade sitt beteende och bad Kourtney Kardashian om att få komma till Costa Rica och umgås med sina barn.

När Kourtney Kardashian drog iväg med de andra ur Kardashianklanen till Costa Rica för semester med sol och bad, struntade Scott Disick i det och drog istället iväg till Sundance filmfestival i Park City, Utah för att hänga runt med filmstjärnor och producenter. Han ska där under en fest, haft ett dåligt uppförande och skämt ut sig och det är någon Kourtney snappat upp och fått veta.

“The Lord”, som Scott själv kallar sig, ska efter ett par dagar ha ångrat sig och bönat och bett att få komma och umgås med sin familj och barn som han saknade. Scott satte sig på ett privatplan och enligt Radaronline gällde det nu att reparera förhållandet för Scott Disick.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Kim Kardashians stulna smycken

Väl framme på Papagayohalvön i den nordvästra provinsen Guanacaste verkar det som om Scott blivit förlåten och fick umgås med sina barn. Scott har lagt upp en bild på sitt Instagram-konto där familjen ses tillsammans i en helikopter.

Förutom Kourtney, barnen och Scott, bor bland annat Kris och Kylie Jenner, Kim, Kourtney, Khloe Kardashian och Tyga här i den lyxiga Villa Manzu med all lyx du kan tänka dig plus privat kock så klart.

Lyxiga Villa Manzu i Costa Rica.

Lyxiga Villa Manzu i Costa Rica.

LÄS OCKSÅ: Scott Disick dejtar svenska modellen Lina Sandberg: ”Hon är väldigt het”

Foto: Stella

SENASTE NYTT!