Scott Disick dejtar svenska modellen Lina Sandberg: "Hon är väldigt het"

Scott Disick och Kourtney Kardashian gjorde slut efter nio år och tre barn tillsammans. Svenska modellen Lina Sandberg sägs vara Scotts nya flamma.

Det är så gott som omöjligt att hänga med i turerna mellan Scott Disick, 32, och Kourtney Kardashian, 36. Den senaste vändningen i realityparets av- och på-förhållande var att Kourtney hade en fling med Justin Bieber, 21.

Den verkar dock redan vara över, men det hindrar inte Scott från att hämnas och visa att han minsann också kan få lammkött. Enligt källor till Us Weekly dejtar han nu svenska modellen Lina Sandberg, 24.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

– Han har träffat henne några gånger i Los Angeles och tycker att hon är väldigt het, säger en källa till tidningen.

Lina Sandberg är uppvuxen i Malmö och har bland annat synts i JC:s vårkampanj 2014. Hon representeras av välkända Ford Models i New York och av Wilhelmina Models i London.

Det har gått ett halvår sedan Scott och Kourtney gjorde slut, och tiden sedan dess har inte varit helt lätt för Scott. Realityskådisen har åkt in och ut på rehab och i ett avsnitt av KUWTK bröt han ihop på grund av uppbrottet.

Scott och Kourtney har barnen Mason, 6, Penelope, 3, och Reign, 1, tillsammans och ett tag pratades det om att de ville försöka lappa ihop förhållandet. Men nu verkar Scott alltså trösta sig på annat håll.

– Han är definitivt intresserad och vill se vart det leder, säger en uppgiftslämnare angående Scotts förhållande med Lina Sandberg.

SENASTE NYTT!