Kourtney Kardashian och Justin Bieber ryktas ha en romans: "Det har hållit på ett tag nu"

Efter att ha setts ihop flera gånger skvallras det nu om att det osannolika paret har en romans – rykten som inte direkt svalnat efter att Kourtney Kardashian lämnat Justin Biebers hotell klockan 4 på morgonen.

Det är källor till nöjestidningen US Weekly som nu påstår att Kourtney Kardashian, 36, och Justin Bieber, 21, har en romans.

– Helt klart, det har hållit på ett tag nu. Varje gång Kourtney och Justin ses så är de extremt flirtiga. De messar varandra hela tiden, berättar källan för US Weekly.

Och Justin berättar gärna om relationen för alla som vill höra på, enligt en annan källa.

– Justin skröt om att han hookat med Kourtney inför sina vänner häromdagen.

Paret har setts ihop på restaurangen The Nice Guy i Los Angeles vid flera tillfällen och i fredags var det dags igen, då de besökte det trendiga innestället innan de gick vidare för att sjunga karaoke på klubben Blind Dragon.

kardashian-bieber

Kourtney Kardashian lämnar The Nice Guy, med Justin Bieber hack i häl, som inte ville visa sitt ansikte.

LÄS MER: Kourtney Kardashian festade hela natten – med Justin Bieber

– Jag såg att de rörde vid varandra och skrattade ihop några gånger, berättar en källa som var på plats på restaurangen till US Weekly.

Senare sågs Kourtney Kardashian lämna Justin Biebers hotell The Montage i Beverly Hills klockan 4 på morgonen, enligt TMZ.

Relationen är dock allt annat än seriös. Enligt källor till Gossip Cop är det mest “en kul grej” för Kourtney och Justin. Men för bara några timmar sedan publicerade Justin en hemlighetsfull bild på sitt Instagramkonto, som inte direkt fått romansryktena att svalna:

Duon skapade också stora rubriker i oktober när de fotograferades tillsammans under ett besök på Halloween Horror Nights i Hollywood, även då efter ett besök på The Nice Guy.

Samtidigt är det många som avfärdat ryktena helt då Justin Bieber har tajta band till familjen Kardashian-Jenner. Hans turnémanager Corey Gamble dejtar just nu Kris Jenner och Justin själv är god vän med Kendall Jenner.

Foto: IBL