LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kourtney Kardashian festade hela natten – med Justin Bieber

12 okt, 2015 
AvAnaïs González Cruz
Är en romans på gång mellan Justin Bieber och Kourtney Kardashian? Här är bilderna som fått fansen att gå i spinn.
Annons

Det var i förra veckan som Scott Disick, 32, publicerade en nakenbild på exet Kourtney Kardashian, 36, på sitt Instagramkonto, med texten Det här är en het morsa. Bilden har fått många att undra om han ångrar uppbrottet från Kourtney – men kanske vill han bara hamna i god dager efter sin heta solsemester i Florida tillsammans med en 18-årig modell.

Men Kourtney Kardashian kunde inte bry sig mindre. I fredags sågs hon lämna The Nice Guy i Hollywood med ingen mindre än popstjärnan Justin Bieber, 21, vid sin sida. Enligt Us Weekly ska de ha ätit middag tillsammans innan de festade vidare.

Justin Bieber och Kourtney Kardashian hoppade in i samma bil efter en festkväll på The Nice Guy. Foto: All Over Press

Bieber står nära Kardashianklanen och särskilt de yngsta systrarna Kendall och Kylie — men att han festar ensam med Kourtney hör till ovanligheterna.

Annons
Justin Bieber står nära Kardashianfamiljen. Foto: All Over Press

De hoppade sedan in i samma bil:

https://www.youtube.com/watch?v=z3U0sl1SCbc

Men kvällen slutade inte där. Nästa anhalt var temaparken Universal Studios Halloween Horror Nights. På Justin Biebers Instagramkonto ses de båda spexa i 3D-glasögon.

Bilden har nu fått fansen att spekulera om en eventuell romans är på gång  – och en del skojar också om att Kourtney fått upp ögonen för Justin efter att nakenbilder på stjärnan publicerats på nätet.

Ingen är bättre än Justin Bieber när man vill komma över skitstöveln Scott Disick, eller hur Kourtney?“, skriver Instagramanvändaren sugarbabyspice1987 i bildens kommentarsfält.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons