Scott Disicks nya tjej är bara 18 år gammal – här semestrar de ihop

Samtidigt som Scott Disick drar på solsemester med en ung modell tvingas Kourtney ta hand om deras tre barn helt själv.

Kourtney Kardashian, 36, var ihop med Scott Disick, 32, i nio år mellan 2006 och 2015. Många hävdar att han under hela förhållandet snyltat på både hennes kändisskap och pengar.

Trots att paret har tre barn tillsammans ryktas det att Scott varit otrogen med en rad kvinnor, bland andra Kourtneys halvsyrra Kendall, 19, under ett sexparty. Scott har också hellre varit ute och festat än att vara en hemmapappa. Men efter att ha återförenats flera gånger dumpade Kourtney Scott för gott i juli.

Och även om Scott bara är 32 år så verkar han redan gå igenom en medelålderskris. Nu har han kastat sig i armarna på 18-åriga modellen Lindsay Vrckovnik, som är 14 år yngre än Scott.

scott-disick-Lindsay-Vrckovnik

Scott är nykär i 18-åriga modellen. Foto: Privat

Men åldersskillnaden verkar inte vara något problem för småbarnspappan. Paret har setts festa ihop i New York och nyligen åkte de på en het solsemester i Florida.

Lindsay är 17 år yngre än Scott. Foto: All Over Press

Förhållandet har fått många att höja på ögonbrynen – och man kan ju inte låta bli att undra vad Kourtney tycker om den 18-åriga flamman.

Lindsay jobbar som modell. Foto: All Over Press

Utåt sett verkar hon i alla fall vara i toppform. Men bakom kulisserna är vännerna oroliga för att Kourtney svälter sig själv.

– Hon äter inte längre och kör slut på sig själv när hon försöker klara av livet som ensamstående förälder. Kilona rasar och hon ser mager och stressad ut. Påsarna under ögonen vittnar om att hon inte heller sover, säger en källa till Life and Style Magazine.

kourtney-kardashian

Sedan uppbrottet har Kourtney rasat i vikt. Foto: All Over Press, Stella Pictures

Andra läser också:

Den här filmen med Kim Kardashian och North West är det gulligaste vi sett på länge

Se bilderna från familjen Kardashians solsemester på lyxiga Saint Barths

Han orkar inte prata mer om familjen Kardashian – lämnar livesändningen i protest

FRÅN FÖRSTASIDAN