Vännernas oro för Scott Disick efter Kourtneys kärlekssvek

Livet är då ingen dans på rosor om man heter Kourtney Kardashian och Scott Disick. Medan Scott länge försökt reparera äktenskapet med Kourt, har nu Kardashian hittat en ny kille – något som fått Scott att ta till alkoholen – igen...

Det ser inte bra ut för Scott Disick, 33, just nu. I alla fall inte om man ska tro hans vänner som nu valt att berätta för den amerikanska sajten TMZ om det kärlekstrubbel som nu råder borta i Hollywood.

Sedan Scott nyligen fick reda på att Kourtney Kardashian, 38, skaffat sig en ny loverboy, den 23-åriga modellen Younes Bendjima, fick han nog. Vännerna säger nu att den enda utvägen att få Scott på rätt bana igen, ska vara att han tar sig i kragen och checkar in på rehab.

Enligt källorna ska det på senare tid pågått en mängd olika fester hos Disick, och han har alltså nu återigen tagit till alkoholen. Scott ska nämligen ha känt sig extremt sviken av Kourtney som i princip lovat att gå tillbaka till honom om han slutade dricka – vilket han tyckte att han gjorde. Och nu har hon en ny.

Så sent som i måndags ska Scott ha synts till på partyklubben The Peppermint Club. Däremot ska inte hans senaste ragg, modellen Ella Ross, 19, ha synts till. Ella, som enligt vännerna endast Scott dejtar för att reta upp Kourtney, har under senare tid figurerat på ett flertal bilder med stjärnan.

På ytan ska Scott verka vara okej, men allt annat tyder på tvärtom. Fortsättning följer…

LÄS OCKSÅ: Efter Scott – första bilderna på Kourtney med nya kärleken

LÄS OCKSÅ: Kris Jenners avslöjande om Kourtney och Scott

Foto: Ibl

Av: Hanna Nilsson

 

SENASTE NYTT!