Kourtneys krav på Scott för att få träffa barnen

Efter en riktigt partymånad i Europa får nu Scott Disick lugna ner sitt levende. Ex-flickvännen Kourtney Kardashian kräver nu nämligen att Scott måste blåsa alkotest innan han får träffa barnen.

Keeping Up With The Kardashians-stjärnan Kourtney Kardashian, 38, är inte nöjd med hur ex-pojkvännen Scott Disick, 34, har bettet sig under den senaste tiden.

Trebarnspappan har nämligen haft en rejäl partymånad i Europa. Där har han både synts mysa med Sofia Richie, 18, sitt ex Chloe Bartoli, 26, och Disney-stjärnan Bella Thorne, 19, samt ytterligare tre okända kvinnor. Scott har sedan tidigare erkänt att han både är sexmissbrukare och alkoholist och denna resan har gjort har inte gjort relationen med exet Kourtney bättre.

LÄS MER: Ilskan mot Scott efter lyxresan med de unga tjejerna: ”Vidrig”

Enligt en källa till sajten Radar Online har det nu gått så långt att Kourtney kräver att Scott måste ta ett alkotest innan han får träffa sina barn.

– Kourtney litar inte alls på honom och hon tänker inte låta sina barn träffa sin pappa innan han kan bevisa att han är nykter, berättar källan och fortsätter:

– Hon kräver att han ska blåsa i ett alkotest innan han tar med sig barnen någonstans själv.

Enligt källan ska Scott först ha vägrat men sedan gått med på det.

Kourtney försöker att dölja Scotts missbruk för barnen men hon förstår att de tillslut kommer att förstå det själva. I nuläget försöker Kourtney få full vårdnad om barnen och att Scott ska få träffa dem under övervakade besök.

– Barnen älskar Scott och de förstår inte vad som pågår. När Scott inte är där frågar alltid barnen efter sin pappa. Det gör så att Kourtneys hjärta går i tusen bitar.

LÄS MER: Kims utbrott mot Scott fångat på film: ”Du är som en hora”

Foto: Stella, IBL

SENASTE NYTT!