LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Ilskan mot Scott efter lyxresan med de unga tjejerna: "Vidrig"

05 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Vilda gruppsexnätter, sprit och ett eget harem med kvinnor. Scott Disisck slösar ingen tid i sin jakt på att bli nästa Charlie Sheen. – Han har en ny tjej varje kväll, säger en källa till NW.
Annons

Scott Disick, 34, har haft minst sagt intensiva partymånader sedan hans ex Kourtney Kardashian, 38, berättade att hon träffat kärleken igen i den unga toyboyen Younes Bendjima, 24.

Men under sin vecka i Cannes har Scott slagit alla rekord. Där har han både synts mysa med Sofia Richie, 18, sitt ex Chloe Bartoli, 26, och Disney-stjärnan Bella Thorne, 19, samt ytterligare tre okända kvinnor. Bland annat har han och Bella hånglat friskt i en solstol bredvid poolen, så att alla kan se. Och enligt uppgifter till tidningen NW är det inte det enda som Bella och Scott har ägnat sig åt tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Scott och Bella ligger i sängen och röker och dricker vodka och champagne. Sedan kommer hans andra tjejer över och har trekanter med dem. Det är så snuskigt och det kommer bara att dra ner honom i botten, säger källan.

Enligt tidningen planerar Scott nu att bli nästa Charlie Sheen, 51. Charlie, som förutom sin skådespelarkarriär kanske är mest känd för sitt våldsamma festande, tunga drogmissbruk och urspårade nätter med prostituerade. Scott, som tidigare berättat att han är sexmissbrukare, verkar nu vara inne på samma bana.

Annons

– Scott gillar tanken på att ha sitt eget harem av kvinnor som är lojala till honom. Han har en ny tjej varje kväll, säger en källa och fortsätter:

– Han hatar att vara ensam och han är inte en monogam kille som håller sig till en tjej. Han vill gärna ha två eller tre hängivna tjejer som alltid finns tillgängliga för honom. Han är övertygad om att det är hans enda sätt att bli lycklig.

Scott sågs med minst sex tjejer under sin vecka i Cannes, däribland den här mystiska blondinen.

Och trots att Scott sågs mysa med Bella Thorne vid poolen i Cannes, så fick hon snabbt se sig utbytt. Bara 24 timmar därefter ersattes hon nämligen med Scotts ex-flickvän Chloe Bartoli.

Enligt NW visste Scott att Chloe skulle vara i Cannes, och tog bara med Bella som backup tills Chloe anlände. Det var också Chloe som Scott var otrogen med i juli 2015 och som ledde till separationen med Kourtney.

Annons

– Scott vet exakt vilka knappar han ska trycka på hos Kourtney. Hon bryr sig inte om Bella, men när det rör Chloe finns det riktiga ilska. Kourtney hatar att se Scott med henne, det gör henne ont, och det vet han om. Kourt tycker att Scott är vidrig och äcklig. Men hon vet att hon har det bättre utan honom och vill gärna få ut honom ur sitt liv för gott, säger en källa.

Kourtney Kardashian tar nu avstånd från Scott.

– Vi kommer aldrig någonsin att bli tillsammans igen, säger hon i ”Keeping up with the Kardashians”.

Foto: IBL

Annons