LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kourtney har hittat kärleken – Scotts stora sorg: "Det värsta"

02 maj, 2017 
Malin Ljung
Kourtney Kardashian har fått nog av Scott Disick och gått vidare. Nu har hon träffat en ny man, något som gjort exet superledsen.
Annons

Turerna kring realitystjärnorna Kourtney Kardashian, 38, och Scott Disick, 33, har varit många. De må ha tre barn, men de har gjort slut och blivit ihop så många gånger att de knappast kan hålla räkningen själva.

Nu verkar det dock som att deras “av” kommer att vara för alltid. Orsaken? Kourtney Kardashian har hittat en ny kärlek, enligt Radar Online som tagit del av senaste avsnittet av “Keeping up with the Kardashian“.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Struliga Scott Disick fick reda på det när han var sällskap åt Kim Kardashian, 35, på en resa i Dubai tidigare i år, och han blev uppenbart hjärtekrossad.

– Det här är förmodligen det värsta jag kunde ha fått reda på. Jag tror inte att hon vet att en kompis till mig såg henne. Hon har ljugit för mig konstant. Jag känner att allt jag jobbat så hårt för är förstört nu, säger Scott.

Paret har det senaste året synts på flera familjesemestrar tillsammans med barnen Mason, 7, Penelope, 4, och Reign, 2

Annons

Scotts reaktion blev aningens deppig. Kim fick meddelanden från deras säkerhetsteam att 33-åringen var full för första gångne på fyra månader, och senare hittade hon en okänd kvinna han tagit med till hotellet. När Kim konfronterade kvinnan som låst in sig på toaletten tappade stjärnan det:

– Vad fan gör du är? Seriöst? Du är som en jävla h*ra! Ett luder! Ta din skit och försvinn för i helvetet här ifrån. Groupie. Ta din skit så eskorterar vakterna dig ut härifrån, skrek hon.

Tjejen försvann och huruvida Scott kommit över Kourtneys dejtande är osagt. Däremot sågs de för bara några veckor sedan på gemensam semester Hawaii. Och efter det har de skojat loss på Disneyland.

FOTO: Ibl

Annons