TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kourtney och Scott har flyttat ihop – vill ha ett fjärde barn

18 nov, 2016 
Lina Linnros
Kourtney Kardashian och Scott Disick verkar ha hittat tillbaka till varandra.
Annons

Scott Disick, 33 och Kourtney Kardashian, 37, separerade i somras efter nio år tillsammans. De har mer eller mindre bott grannar med varandra sedan de separerade men nu ska de enligt flera källor valt att flytta ihop igen:

– De valde att börja äta middagar tillsammans som en familj hemma hos Kourtney och det slutade oftast med att Scott sov över. Det har resulterat i att de valt att bo tillsammans igen, skriver Dailymail

Scott och Kourtney har tre barn, Mason, 6, Penelope, 4, och Reign som fyller 2 i december. Enligt källor till tidningen People ska även Kourtney vara sugen på att skaffa barn nummer fyra med Scott “Hon vill verkligen ha fyra barn”. Något som realitystjärnan själv har sagt så sent som i augusti:

– Jag vill ha fler barn. Jag kan se mig själv ha 6 barn. Sa hon då till LifeandStyle

I helgen kunde vi se härliga bilder på dem tillsammans i Mexico och syrran Khloe sa nyligen i ett avsnitt av familjens realityserie ”Keeping up with the Kardashians” att: “Det är så tydligt att de kommer bli tillsammans igen”.

Nu får vi vänta och se om Kourtneys önskan om ett fjärde, femte och sjätte barn med Scott kommer slå in.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons