TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kourtney Kardashian och Scott Disick återförenade

14 nov, 2016 
Linnéa Geijer
Det var tillsammans i nio år och fick tre barn tillsammans. Nu verkar det som att Kourtney Kardashian och Scott Disick har hittat tillbaka till varandra.
Annons

De gjorde slut förra sommaren efter 9 år tillsammans. Men nu verkar Kourtney Kardashian, 37, och Scott Disick, 33, ha hittat tillbaka till varandra då de i dagarna åkte iväg tillsammans på en romantisk semester i Mexiko.

– De verkade väldigt lyckliga och glada tillsammans, berättar ett vittne till People.

Medan Kourtney länge har velat fram och tillbaka vad gäller chanserna för en återförening är systern Khloé Kardashian, 32, mer säker på vad framtiden kommer att bringa.

Annons

– Det är så tydligt att de kommer bli tillsammans igen, sade hon nyligen i ett avsnitt av familjens realityserie ”Keeping up with the Kardashians”.

Och trots att Scott sedan uppbrottet har haft flera kortare förhållanden har han alltid vetat att Kourtney är den enda han vill vara med.

– Scott är redo att bli ihop igen, han överraskade henne med den här resan så att de skulle få en chans att lösa saker och ting, säger en källa nära Scott.

Sedan uppbrottet har Scott fortsatt stå både Kourtney och hennes familj nära. Paret har barnen Mason, 6, Penelope, 4 och Reign, 1, tillsammans.

Annons
Paret firade nyligen Halloween tillsammans och hela familjen klädde sig i matchande superhjälte-kostymer.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons