LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Svenska Andreas, 24, på dejt med Scott Disicks flickvän

24 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Scott Disicks nya flickvän, modellen Ella Ross, har setts äta middag med en "mystisk man". Nu kan Hänt avslöja att det är svenska tv-profilen Andreas Ishak som syns på bilderna som sprids internationellt. – Jag kommer förmodligen att träffa henne igen, säger han exklusivt till Hänt.
Annons

”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan, och  Kourtney Kardashians, 38, ex-pojkvän Scott Disick, 34, har den senaste tiden ryktats vara tillsammans med den kända modellen Ella Ross, 21. Paret har bland annat setts vara ute på dejt flera gånger. Men enligt uppgifter i bland annat tidningen Daily Mail har Ella Ross nu hittat en annan kille. I helgen sågs hon nämligen lämna den trendiga restaurangen Catch i Los Angeles med “en mystisk man”, skriver tidningen, som också har publicerat bilder på Ella och den okända killen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu kan Hänt avslöja att det är ingen mindre än svenska tv-profilen Andreas Ishak, 24, som Ella Ross har ätit middag med. Andreas är från Linköping, äger tatueringsstudion Studio S Tattoo och medverkade även i programmet ”Ex on the beach Sverige” 2016. Han är också bästa vän med  Samir Badran, 27.

– Jag är inte så insatt i “Kardashians” och följer inte deras program, så jag visste inte vem hon var. Jag visste inte att hon var en av deras ex eller tjej eller något, bara att hon var trevlig. Min kompis jobbar med varenda kändis här i Los Angeles, så han bjöd ut Ella och hennes kompis och så hade vi en middag ihop. Mariah Carey satt vid bordet bredvid oss, säger Andreas Ishak till Hänt.

Annons

Chocken kom när Andreas och hans nya sällskap lämnade restaurangen och paparazzis började ta bilder på dem tillsammans.

– När vi gick ut från Catch, som är en av de mest kända restaurangerna i Hollywood, så stod det massa paparazzi utanför och fotade oss. Jag blev sjukt chockad, de blixtrade sönder mina ögon och jagade oss. Det var så plötsligt. Vi var tvungna att hoppa in i taxin fort och de åkte efter, säger han.

Bilder på Andreas och Ella Ross har nu spritts över hela världen. Daily Mail skriver också att Ella Ross hängde med Andreas samma kväll som Scott Disick firade sin födelsedag, och att hon alltså valde bort sin påstådda pojkväns fest för att i stället umgås med svensken.

Annons

Vet du vem Scott Disick är?

– Haha, nej, jag är inte så insatt i dokusåpor. Jag har förstått att han är med i “Kardashians” bara, säger Andreas.

Kommer du och Ella att träffas igen?

– Ja. Jag kommer förmodligen att träffa henne och festa igen och så snart igen, ja, säger Andreas.

SE OCKSÅ: Här tatuerar Andreas Ishak Hänt’s maskot – pappdockan Måns 

Under Melodifestivalen hängde pappdockan Måns Zerlmerlöw med Hänt’s reportrar på turné. I Linköping passade han på att bli tatuerad av Andreas Ishak på Studio S. 

Här tatuerar världskändisen Hänt's maskor – pappdockan Måns ZelmerlöwBrand logo
Här tatuerar världskändisen Hänt's maskor – pappdockan Måns Zelmerlöw
Andreas Ishak. Foto: Johnny Edlind/Privat

Foto: IBL, Privat

Annons