TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Bloggsystrarna är kopior av Kim Kardashian och Kylie Jenner

06 jun, 2017 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Man skulle nästan kunna tro att Kardashian-klanen tappat bort några systrar, så lika är Sonia och Fyza Ali. Men skönhetsbloggarna menar att deras nära och kära aldrig sett likheten.
Annons

De bloggande systrarna Sonia och Fyza Ali har blivit virala världen över, dels för sina vackra sminkningar, men främst för att de är väldigt lika ett par andra systrar.

Sonia och Fyza ser nämligen ut som kopior av de världskända systrarna Kim Kardashian och Kylie Jenner.

Till Emirates Woman berättar systrarna att de aldrig sett realityserien ”Keeping Up With The Kardashians”, men att de beundrar det imperium systrarna Kardashian-Jenner byggt upp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vår familj och våra nära vänner är så vana vid att se oss så de har aldrig sett likheten, säger systrarna till Emirates Woman och fortsätter:

– Det är bara när vi är ute tillsammans som människor vi inte känner konstant poängterar det, speciellt i USA.

Systrarna Ali är uppvuxna i Storbritannien med en mamma från Turkiet och en pappa från Irak. I dag bor både Sonia och Fyza i Dubai. Fyza är utbildad make up-artist och har jobbat med många kända namn. På det gemensamma Instagramkontot visar systrarna upp sminkningar på både sig själva och sina kunder till drygt en halv miljon följare.

Systrarna berättar för Emirates Woman att de till och med träffat Kardashian-systrarna vid ett tillfälle, men att den kända familjen då valde att undvika ögonkontakt med dem.

https://www.instagram.com/p/BU2J_0ElQqV/?taken-by=soniaxfyza

https://www.instagram.com/p/BNf1VK5Dbiu/

https://www.instagram.com/p/BSe23n2lfRx/

https://www.instagram.com/p/BSsxaBTlUuW/

https://www.instagram.com/p/BUSIJamlBd0/

TEXT: Nanna von Knorring

FOT: Ibl, Instagram

Annons