Kim ändrar äktenskapsförord – efter nya otrohetsryktet

Efter smutsiga otrohetsrykten och ett pågående pengakaos vill Kim Kardashian skriva om äktenskapsförordet hon har med maken Kanye West – ifall en skilsmässa snart skulle bli aktuell...

Det råder minst sagt trubbel i paradiset mellan Kim Kardashian, 36, och maken Kanye West, 40, just nu. Efter tre års äktenskap verkar Kim nämligen planera för en skilsmässa. Enligt uppgifter till InTouch vill ”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan nämligen se över det rådande äktenskapsförordet mellan dem, som de skrev på inför sitt bröllop 2014, och ändra det.

– Hon vill att allting ses över igen och finkammas, speciellt nu när hennes barn är involverade och kan påverkas av Kanyes affärer, säger uppgiftslämnaren.

Anledningen till Kims oro är att Kanyes ekonomi sägs vara en katastrof. Bland annat har rapparen hamnat i bråk med sitt försäkringsbolag, som vägrar att ta hand om hans inställda Saint Pablo-turné. Realitystjärnan vill nu skydda sig själv från att dras ner i samma röra som maken befinner sig i.

– Kim är sjuk av oro över Kanyes nuvarande ekonomiska situation. Den har redan lett till flera miljoner kronor i juridiska avgifter och det bara blir dyrare och mer komplicerat hela tiden. Dessutom gör Kanye överenskommelser med höga risker, säger källan och fortsätter:

– Kim är väldigt nervös över det och det är därför hon vill skydda sig från hans problem. Det tror jag ingen kan klandra henne för.

LÄS OCKSÅ: Skrällen: Kourtney Kardashian och Scott Disick återförenade

Förutom det ekonomiska ska Kim också vara helt knäckt över de nya otrohetsryktena kring maken. Bara för ett par veckor sedan hintade nämligen den transsexuella dragqueen-stjärnan Amanda Lepore, 49, om att hon haft oralsex med Kanye.

Det är i sin självbiografi som Amanda skriver om affären, men vägrar namnge rapparen. Däremot förstår alla läsare att det är Kanye det handlar om. Enligt drag-stjärnan skedde sexmötet på ett gym i San Fransisco, där hon utförde oralsex på artisten i en städskrubb, skriver Daily Mail.

– Medan jag sög hans kuk sa han hela tiden till mig: ”Vet du vems kuk du suger?”, skriver hon i boken.

Det är när Amanda sedan beskriver mannen, och hans fru, som många läsare anar att det är Kanye hon menar.

– Han var en väldigt känd rappare, de spelade hans låtar på klubbarna konstant. Jag kunde inte sluta tänka på att hans fru hade samma kroppstyp som jag, skriver Amanda i boken och tillägger att rapparen i fråga också gifte sig strax efter deras intima stund i städskrubben.

Amanda Lepore.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!