Detaljen som förbryllar fansen – Kylie uppges bära Kims barn

Under helgen drogs spekulationer igång om att yngsta Kardashian-systern ska vara gravid. Detta efter att Kylie Jenner själv publicerat en bild, föreställande en version av sig själv som barn, på Instagram. Men nu tar ryktena en ny vändning, då fansen tror att Kylie bär storasyster Kims barn..

Det var i helgen som ryktena om att Kylie Jenner, 20, ska vara gravid, började florera. Anledningen? Efter att hon publicerat en tecknad bild på sig själv som vuxen, hållandes i sig själv som barn, var fansen mer eller mindre övertygade om att hon inom en snar framtid kommer att bli mamma.

Enligt People är gravidryktet sant och paret ska ha börjat dela nyheten med sina vänner redan i somras.

– De började berätta det för sina vänner för bara några veckor sedan. Deras familjer har vetat om det ganska längre. Hon är väldigt lycklig och det är Travis också, berättar källan.

Men om man ska tro de senaste spekulationerna verkar det som att det inte är Kylie och pojkvännen Travis Scott, 25, som väntar barn. Nu har de envisa ryktena nämligen tagit en ny riktning – Kylie sägs bära storasyster Kim Kardashians barn.

“Ska man tro på att Kylie Jenner är gravid? Hon är förmodligen surrogatmamma till Kim”, skriver ett fan på Twitter, som får medhåll i spekulationerna av ett annat fan:

“Tänk om hela grejen med Kylie Jenners graviditet är att hon är Kim och Kanyes surrogatmamma för bebis nummer tre?”

Kylie Jenner med pojkvännen Travis Scott.

Kylie Jenner sägs vara gravid i femte månaden.

Kim Kardashian med barnen North och Saint som sägs få ett småsyskon i början av nästa år.

Bilden som från början fick fansen att börja spekulera om en graviditet hos yngsta systern Kardashian.

Det är sedan tidigare känt att Kim Kardashian, 36, och Kanye West, 40, kommer att använda sig av en surrogatmamma för att få sitt tredje barn. Men fansen kan knappast ha väntat sig att denna surrogatmamma skulle outas, eller för den delen vara känd och dessutom höra till självaste Kardashian-klanen.

Om ryktena om Kylies graviditet stämmer över huvudtaget, beräknas hon föda i januari, något som späder på spekulationerna om att hon skulle bära Kims barn, ytterligare. Kims surrogatmamma ska nämligen också föda i början av nästa år, skriver hollywoodlife.com.

Men uppgifterna om surrogatmamman är minst sagt motstridiga. Enligt TMZ ska Kim och Kanye ha valt en professionell surrogatmamma som har tidigare erfarenheter av att bära andras barn. Hon ska vara i 20-årsåldern och själv ha två barn, skriver sajten.

Läs också: Anistons stora gravidilska: ”Sorglig och barnlös person”

Läs också: Då blir Kylie Jenner och Travis Scott föräldrar

Foto: IBL, Instagram