Anistons stora gravidilska: "Sorglig och barnlös person"

Jennifer Aniston har tröttnat på alla gravidfrågor. Nu talar Hollywoodstjärnan ut om sin barnlöshet en gång för alla – och slår tillbaka mot alla påhopp genom åren.

Redan när  Jennifer Aniston, 48, var gift med Brad Pitt, 53, mellan 2000-2005 haglade gravidfrågorna över henne. Och sedan dess har det fortsatt, inte minst sedan stjärnan gifte sig med maken Justin Theroux, 46, för två år sedan. Nu tar skådespelaren bladet från munnen och ryter ifrån mot de privata frågorna som hon tvingats ta emot i tjugo år.

– Det känns inte som att det blir bättre med tiden. Jag tror att problemet är att tidningarna och skvallerspalterna stoppar alla människokroppar i kategorier. Antingen hånas man för att man är tjock eller för att det är något annat fel med ens kropp. Eller så hånas man för att man inte har fått barn. Jag har jobbat alldeles för hårt i min karriär för att bli förminskad till en sorglig, barnlös person, säger hon till tidningen Vogue.

LÄS OCKSÅ: Jennifer Anistons make till Brad Pitt: ”Fuck you”

Hollywoodstjärnan menar också att hon, trots alla sina år i rampljuset, fortfarande förundras över människors fascination för hennes privatliv.

– Det är en väldigt konstig besatthet folk har. Jag förstår inte varför man ska ta kända människor som bara  finns där för att underhålla dig, slita dem i stycken och mobba dem? säger hon och fortsätter:

– Jag vill inte få fler frågor om jag är gravid eller inte mer. Folk har ingen aning om vad som pågår i mitt privatliv och varför något händer eller inte händer.

LÄS OCKSÅ: Vännerna bekräftar: Brad Pitt och Sienna Miller dejtar

Jennifer Aniston passar också på att ryta ifrån mot den allmänna kroppshets och utseendemobbning som finns i medier.

– Om dina bröstvårtor syns, eller din mage är lite plufsig, eller du inte har din idealvikt… Vem bryr sig? Du är perfekt oavsett hur du är och det har ingen annan något med att göra.

Foto: IBL

Senaste nytt