Vännerna bekräftar: Brad Pitt och Sienna Miller dejtar

Vännerna bekräftar: Brad Pitt och Sienna Miller dejtar

Tidigare i veckan kunde vi avslöja att Brad Pitt nu dejtar flitigt, och senast i följden av Hollywood-stjärnor han dejtat var då den nyblivna singeln och supermodellen Elle Macpherson, 53. Men nu tycks supermodellen ha bytts ut mot 18 år yngre skådisen Sienna Miller som Brad så sent som i helgen sågs mysa med under Glastonbury-festivalen i London.

Redan i våras började det ryktas om Sienna Miller, 35, som Brad Pitts, 53, nya kärlek. Och nu skriver The Sun om hur de båda skådespelarna dejtar i hemlighet, något som uppenbarligen gått sådär med tanke på att de hängde ihop offentligt under Glastonbury-festivalen som ägde rum i London i helgen.

Enligt tidningen kan vänner till de båda kändisarna bekräfta att de har något på gång:

– Det är väldigt tidigt, men de är väldigt intresserade av varandra och njuter av en kravlös sommarromans.

Samma källa tillägger också att de varit noga med att inte låta alla få veta än:

– De är båda fast beslutna att ligga lågt med att vara öppna med relationen. Deras mål är att testa och se vad som händer utan att det ska bli någon publicitet. Det kan lätt avslöjas, så de väntar och ser.

Huruvida de redan avslöjats kan diskuteras, men det var i april i år som de första ryktena om Brad och Sienna började spridas. De ska ha setts avnjuta en middag tillsammans i Hollywood, där de enligt källor “dejtade seriöst”, skriver The Sun. Då ska Sienna själv ha avvisat ryktena som “för förutsägbara och dumma”.

Brad skilde sig som bekant med skådespelarkollegan Angelina Jolie, 42, under förra hösten, och Sienna Miller som tidigare haft ett förhållande med Jude Law, 44, bröt 2015 upp med Tom Sturridge, 31, som hon har dottern Marlowe, 4, med. Brad och Angelina inledde sitt tolv år långt förhållande 2005 då de spelade mot varandra i filmen “Mr and Mrs Smith” och har sex barn tillsammans. En av anledningarna till uppbrottet sägs vara Brads alkoholberoende, men för en månad sedan kom uppgifter om att han slutat dricka helt.

Läs också: Brad Pitt dejtar igen: sågs mysa med supermodellen

Läs också: Uppgifter: Stjärnan är Brad Pitts nya kärlek efter Jolie

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN