LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Vännerna bekräftar: Brad Pitt och Sienna Miller dejtar

02 jul, 2017 
AvHanna Svärd
Tidigare i veckan kunde vi avslöja att Brad Pitt nu dejtar flitigt, och senast i följden av Hollywood-stjärnor han dejtat var då den nyblivna singeln och supermodellen Elle Macpherson, 53. Men nu tycks supermodellen ha bytts ut mot 18 år yngre skådisen Sienna Miller som Brad så sent som i helgen sågs mysa med under Glastonbury-festivalen i London.
Annons

Redan i våras började det ryktas om Sienna Miller, 35, som Brad Pitts, 53, nya kärlek. Och nu skriver The Sun om hur de båda skådespelarna dejtar i hemlighet, något som uppenbarligen gått sådär med tanke på att de hängde ihop offentligt under Glastonbury-festivalen som ägde rum i London i helgen.

Enligt tidningen kan vänner till de båda kändisarna bekräfta att de har något på gång:

– Det är väldigt tidigt, men de är väldigt intresserade av varandra och njuter av en kravlös sommarromans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samma källa tillägger också att de varit noga med att inte låta alla få veta än:

– De är båda fast beslutna att ligga lågt med att vara öppna med relationen. Deras mål är att testa och se vad som händer utan att det ska bli någon publicitet. Det kan lätt avslöjas, så de väntar och ser.

Huruvida de redan avslöjats kan diskuteras, men det var i april i år som de första ryktena om Brad och Sienna började spridas. De ska ha setts avnjuta en middag tillsammans i Hollywood, där de enligt källor “dejtade seriöst”, skriver The Sun. Då ska Sienna själv ha avvisat ryktena som “för förutsägbara och dumma”.

Annons

Brad skilde sig som bekant med skådespelarkollegan Angelina Jolie, 42, under förra hösten, och Sienna Miller som tidigare haft ett förhållande med Jude Law, 44, bröt 2015 upp med Tom Sturridge, 31, som hon har dottern Marlowe, 4, med. Brad och Angelina inledde sitt tolv år långt förhållande 2005 då de spelade mot varandra i filmen “Mr and Mrs Smith” och har sex barn tillsammans. En av anledningarna till uppbrottet sägs vara Brads alkoholberoende, men för en månad sedan kom uppgifter om att han slutat dricka helt.

Foto: IBL

Annons