LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Brad Pitt dejtar igen: sågs mysa med supermodellen

27 jun, 2017 
AvHanna Svärd
Brad Pitt har setts på en dejt med supermodellen Elle Macpherson, uppger en källa till tidningen New idea. De ska ha träffats på en nattklubb i Los Angeles, detta inte långt efter att hon separerat från miljardären Jeffrey Soffer. – De såg definitivt ut att ha det mysigt tillsammans, som ett par på en intim dejt, säger källan.
Annons

Det var under förra hösten det blev offentligt att Brad Pitt, 53, och Angelina Jolie, 42, separerat. Sedan dess har den spruckna relationen kantats av offentliga bråk, juridiska strider och vårdnadstvister kring parets gemensamma barn. Under tiden har det varit relativt tyst när det gäller nya relationer för de båda superkändisarna. Men nu verkar Brad Pitt alltså ha gått vidare, och enligt uppgifter till den australienska tidningen New idea dejtar han supermodellen Elle Macpherson, 53.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon smekte hans arm och slängde med håret över axeln. De flörtade en hel del, säger en källa till tidningen.

Och han verkade helt klart uppskatta hennes sällskap på LA-klubben.

– Han skrattade åt allt hon sa och lutade sig nära henne, fortsätter källan.

Elle och Brad träffades första gången 1999 under inspelningarna av “Vänner” där de båda gästskådespelade, på den tiden när Brad Pitt och Jennifer Aniston, 48, fortfarande var ett par. Elle Macphersons separation från miljardären Jeffrey Soffer är ännu nyare än Brangelinas, och enligt tidningen Daily mail ska hon nu ha tagit med sina två söner Flynn, 19, och Aurelius, 14, som hon har sedan ett tidigare förhållande, och flyttat ut från huset i Miami där de tidigare bodde tillsammans med exmaken.

Samtidigt verkar Brad njuta av singellivet och under helgen var han på besök i London för att gå på kändistäta Glastonbury-festivalen. Där sågs han vara närgången med en annan Hollywood-stjärna – nämligen The lost city of Z-kollegan Sienna Miller, 35, som så sent som i våras pekades ut som Brad Pitts nya kärlek…

Foto: IBL

 

Annons