TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter nya bilderna på Kourtney – sanningen om vad som hänt med hennes ögon

29 nov, 2017 
AvHanna Svärd
Kardashian-systern Kourtney ska ha drabbats av märkliga symptom i ögonen, som syns på nya bilder. Nu förklarar en plastikkirurg att det hela kan vara en konsekvens av botoxinjektioner.
Annons

Kourtney Kardashian, 38, har på senaste tiden främst uppmärksammats för uttalanden om huruvida hon vill, eller inte vill ha ännu ett barn med sitt ex Scott Disick, 34. Det har också rapporterats flitigt om hennes nuvarande relationsstatus med pojkvännen Younes Bendjima,24. Men till skillnad från systrarna Kim, Kylie och Khloé, handlar det inte om något nytt gravidbesked för Kourtneys del, den här gången.

Nej, Kourtney Kardashian har ögonproblem. Japp, stjärnan som kanske är den ur Kardashianklanen som gjort minst skönhetsingrepp, verkar ironiskt nog ha drabbats av någon slags biverkning av botoxinjektioner. Kardashian-systerns ögon ska enligt sajten Radar Online ha skapat reaktioner då hon i ett avsnitt av ”Keeping up with the Kardashians” ska ha synts med hängande ögonlock.

– Det kan absolut vara så att hon har gjort botoxinjektioner som har gjort att hennes ögonlock hänger, säger plastikkirurgen Benjamin Talei MD, som själv inte behandlat stjärnan, till sajten.

Annons

– Det här kan vara en följd av att hon gjort en behandling för pannan, vilket har gjort att hennes ögonbryn pressats ner och i sin tur tryckt på neråt och påverkat ögonlocken.

Är det ett hängande ögonlock vi ser, Kourtney?

Att Kourtney ska ha straffats för ett plöstligt överanvändande av diverse skönhetsmetoder, behöver dock inte vara fallet. Enligt Talei kan det hända alla, oavsett hur mycket botox man sprutat in i sin kropp.

– Det här kan hända de bästa patienter och de bästa doktorer, även när det bara handlar om små injektioner, säger han.

Men av allt att döma behöver Kourtney trots allt inte vara orolig för att ögonlocksproblemen skulle vara något permanent.

– Den här effekten kommer att avta inom några månader, avslutar doktor Talei.

Ja men.., några månader kan säkert kännas som en livstid om man är en Kardashian med kameror ständigt riktade mot sig.

Håll ut Kourtney!

Foto: IBL, Keeping up with the Kardashians

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons