Oväntade detaljen i bilden – som kan ha avslöjat Khloés graviditet

Mycket detaljer nu. Khloé Kardashian kan vara senast på tur i Kardashianklanens bidrag till detaljavslöjanden när det gäller graviditeter.

Att en stor del av Kardashianfamiljen väntar barn, är absolut ingenting nytt. Det skede gravidstatusarna är inne i just nu, är dock något som fångar intresse hos fansen. Så sent som i förra veckan spekulerades det i om gravida Kylie Jenner kanske droppat en detalj. Då handlade det om vilket val av namn hon väntas landa i, för sin bebis.

Men den här gången är det storasyster Khloé Kardashian,(som ännu inte bekräftat sin graviditet) som levererat en detalj. Och det här är inte vilken detalj som helst – den är både otroligt specifik och dessutom mer omedveten än någonsin. I en bild hon lagt upp på Instastory visar hon upp en till synes helt vanlig, hederlig reklamselfie.

Men den här bilden på Khloé själv är allt annat än vanlig. Bilden är tagen rakt framifrån och Khloé bär ett par stora solglasögon. Och var hittar vi då detaljen? Jo, i realitystjärnans högra solglasögonglas speglar sig något som sägs vara en gravidkudde på golvet, enligt brittiska Metro.

Khloé Kardashian, 33, och pojkvännen Tristan Thompson, 26, väntar enligt tidigare källor barn i början av nästa år. I september kom de första uppgifterna om att Kardashiansystern skulle vara gravid.

Khloé Kardashian och pojkvännen Tristan Thompson väntar enligt uppgifter barn i början av nästa år.

Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott gick för ett tag sen ut med att de väntar barn.

Kim Kardashian väntar som bekant sitt tredje barn med hjälp av en surrogatmamma. 

Kendall Jenner, Kim Kardashian och Kylie Jenner. Finn en person i bilden som inte är gravid.

Kourtney Kardashian verkar stabil med pojkvännen Younes Bendjima.

LÄS OCKSÅ: Första bilderna – hon är Kim Kardashians surrogatmamma

LÄS OCKSÅ: Kourtney rasande på Kim: ”Inte roligt längre”

Foto: Instagram, IBL

 

SENASTE NYTT!