TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kylie Jenners misstag – kan ha avslöjat barnets blivande namn

14 dec, 2017 
AvHanna Svärd
Kylie Jenner väntar som bekant barn med pojkvännen Travis Scott. Nu kan hon ha avslöjat vad dottern ska få för namn – av misstag.
Annons

Kylie Jenner, 20, är nu gravid i femte månaden och fansen efterfrågar såklart alla detaljer de kan tänkas få ta del av. Kylie själv har inte varit lika pigg på att tillfredsställa fansens önskningar, men nu kan hon trots allt ha avslöjat en del intressant information – av misstag, skriver sajten Hollywoodlife.

Kardashian-systern är nämligen känd för att namnge sina sminkprodukter från egna märket, efter kvinnor som står henne nära. Eftersom uppgifter säger att hon och pojkvännen Travis Scott väntar en dotter, spekuleras det nu i att det kommande barnet kan komma att döpas efter en av Kylies nya sminkprodukter. Tidigare har hon döpt ett rött läppglans efter hennes mormor Mary Jo Campbell medan en annan nyans fått namnet Dolce K efter hennes hund hon växte upp med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vissa tror nu att barnet kan få sitt namn efter någon av produkterna ur den nya sminkkollektionen. Några av de nya produkterna heter ”Ginger” och ”Holly” och ”Royal Peach”. Andra möjliga alternativ om det nu blir så att hon använder sig av ett av sina produktnamn från tidigare kollektioner, är ”Amber”, ”Angel” och ”Hazel”.

Slutsats: Det är möjligt att Kylie Jenner väljer bland dessa namn när det är dags för hennes bebis att få ett namn. Om hon nu vill vända på traditionen vill säga – och låta barnet namnges efter en produkt, istället för att döpa produkterna efter människor som redan finns.

Foto: IBL

Annons