LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian bryter tystnaden om surrogatmamman: ”Så frustrerande”

12 dec, 2017 
AvJoakim Almén
Kim Kardashian och Kanye West väntar sitt tredje barn via surrogatmamma. I den alltjämnt rullande tv-realityshowen ”Keeping up with the Kardashians” avslöjar Kim varför surrogatmammans identitet hålls hemlig, och hur det känns att inte bära på barnet själv.
Annons

Att Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 40, väntar sitt tredje barn via surrogatmamma är ingen hemlighet. Redan i september   sipprade det ut detaljer om barn nummer tre. North, 4, och Saint, 2, kan enligt källor förvänta sig en syster och surrogatmamman påstås, enligt tidningen The Sun, vara en 27-årig kvinna som är ”demokrat och i bra fysisk form”. Barnet är beräknat att födas i början av 2018, även om rykten om födsel redan innan jul florerar på nätet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I senaste avsnittet av Kardashian/Jenner-showen ”Keeping up with the Kardashians” pratar Kim om surrogatmamman. Hon säger att det känns osäkert att inte bära barnet själv, men att hon samtidigt litar på – och gillar – surrogatmamman till hennes kommande barn.

– Att hitta någon som du verkligen litar på är mycket svårare än du kan tro, förklarar Kim.

– Du måste vara säker på att deras livsstil är sund och de måste gå igenom psykologiska tester, och det var kanske ett år innan vi bestämde oss för att slutligen genomföra detta. Men jag tror att allting händer av en anledning, för surrogaten jag verkligen älskade blev godkänd och är en så troligt fin person, hon är extremt lätt att prata med och är den perfekta matchen för oss.

Annons

Kim berättar i programmet för sin systrar att de beslutade att prova ett embryo med surrogatmamman. En procedur som tar tio dagar innan man vet om det kommer att gå vägen – och som gjorde Kim rejält nervös och otålig.

– Det är så frustrerande. Det är verkligen nervöst för du vet att det är bara är 60 procent chans att det funkar. Ett funkade inte för mig. Jag provade ett och jag förlorade en av dem, säger hon till syrran Khloé.

Kim, som själv bar på sina två första barn, berättar att det känns annorlunda den här gången, när hon själv inte har kontroll över graviditeten på samma sätt.

– Det är så frustrerande att inte ha möjligheten att  göra det själv. Som att gå på alla läkarbesök och verkligen vara närvarande, men det är inte du som bär på barnet själv, det är så hårfin balans hur mycket du ska vara i deras liv, säger hon och kommenterar samtidigt hur känsligt det är med surrogatmammans identitet.

– Jag är så tacksam för att en person är så osjälvisk och snäll som gör det här, och jag vill definitivt att det ska hållas privat. Jag vill inte att folk ska hitta min surrogat. Hon vet inte hur ska hantera saker som detta. Det är inte hennes värld.

Annons