Fansen rasar efter detaljen i Kims oväntade nakenbild

Kim Kardashians nya nakenbild har på bara några timmar väckt mycket känslor. Nu rasar fansen mot tv-profilen efter en detalj i bilden.

Kim Kardashian West river bokstavligt talat Instagram med sin nya nakenbild. Vid 5-tiden svensk tid på torsdagsmorgonen publicerade realityprofilen en spegelselfie på sig själv, spritt språngandes naken. Hon är förvisso täckt med glitter och har försökt måla över sina bröstvårtor, men bilden lämnar inte mycket till fantasin.

Kim verkar onekligen väldigt nöjd med bilden och avslöjar att det är en bild bakom kulisserna från en plåtning – men samtidigt är inte stjärnans fans alltför nöjda med den nya publiceringen. Orsaken är detaljen i bildens högra hörn, en halvt kapad man som skulle kunna vara Kims make Kanye West.

Kardashians följare är uppenbarligen inte nöjda med en relativt oredigerad och “naturlig” bild i flödet, och nu visar de sitt missnöje i kommentarsfältet.

“Klipp inte ut din man från bilden, lite klass tack”, skriver en person och avslutar med en arg emoji.

“Publicera inte billiga bilder som den här”, kommenterar en annan.

Det finns även moralpoliser som yttrat sina åsikter mot Kim, majoriteten tycker inte att det är lämpligt att snart trebarnsmamma står utan en tråd på kroppen.

“Sätt på dig kläder du har barn!”, skriver en av dem.

“Hon vill ha uppmärksamhet så mycket! Vad fan gör Kanye?”, undrar en annan.

Samtidigt återfinns otroligt många kommentarer som hyllar Kim för nakenheten, och tycker att hon ser ut som den perfekta kvinna.

Vi kan konstatera att alla är olika och alla är vackra – och alla får göra som de vill.

https://www.instagram.com/p/BcGnZ0SFA32/?hl=sv&taken-by=kimkardashian

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners stora förändring – efter gravidavslöjandet

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashians misstag – avslöjar detaljen om nya bebisen

FOTO: Ibl, Instagram

 

SENASTE NYTT!