TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim Kardashians misstag – avslöjar detaljen om nya bebisen

15 nov, 2017 
AvHanna Svärd
Kim Kardashian har tidigare hintat om att barnet hon väntar genom en surrogatmamma är en flicka. Nu bekräftar hon att det är en dotter hon och Kaney West kommer få.
Annons

Redan i september kom uppgifter från flera källor nära paret, om att könet på Kim Kardashian, 37, och Kanye Wests, 40, barn är avslöjat, samtidigt som det meddelades att dottern väntas födas i slutet av januari. Paret som tidigare har barnen North och Saint, har valt att den här gången använda sig av en surrogatmamma.

Enligt sajten Us Weekly betalar paret Kardashian/West 45 000 dollar till en 20-årig kvinna i San Diego för att agera surrogatmamma. Att paret valt en surrogatmamma till hjälp under graviditeten uppges vara Kim Kardashians hälsotillstånd. För stjärnan innebär en ytterligare graviditet en stor hälsorisk, eftersom hon lider av en fast sittande moderkaka – placenta accreta – vilket innebär att moderkakan under en graviditet binder alltför djupt med livmoderväggen.

Annons

Men uppgifterna om att det skulle vara just en dotter som väntas, blev aldrig riktigt bekräftade – förrän nu. När Kim Kardashian gästade Ellen DeGeneres talkshow, berättade hon vilket kön det är på barnet.

Hos Ellen DeGeneres berättade Kim också att familjen nyligen hade en babyshower, skriver Daily Mail. Och i samband med att hon beskrev dottern Norths, 4, lycka över presenterna, råkade mamma Kim av misstag bekräfta att det precis som ryktena sagt, blir just en lillasyster.

– Folk kom med leksaker och presenter och hon öppnade dem dagen efter och sa: mamma, lillasyster är inte här så jag tror jag behöver alla hennes leksaker i mitt rum så att jag kan leka med dem och se till att de är okej, sa Kim Kardashian West.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons