Väntar barn med vännens morbror – träffades när hon var 12 år

Jami Bouwer och Nolte Lourens

Jami Bouwer blev blixtkär i sin bästa väns morbror när hon var 12 år gammal.
Flera år senare blev de ett par – och väntar sitt första barn.
– Mina föräldrar blev lite chockade, säger hon till Daily Mail.

Jami Bouwer, 27, var bara tolv år gammal när hon blev kär i Nolte Lourens, 43. Han är morbror till hennes bästa vän och det var också via bästa vännen som de träffade varandra för första gången.

Jami Bouwer beskriver det som kärlek vid första ögonkastet. Trots att hon bara var tolv år gammal visste hon att Nolte Lourens var mannen i hennes liv.

– Jag såg honom för första gången 2007, jag var bara 12 år och han var omkring 27 år. Det låter galet, och det är klart att inget hände, men det var första gången jag träffade honom.

– Jag blev vän med hans syskonbarn kring den tiden och blev förälskad i hennes söta morbror. För mig var det definitivt kärlek vid första ögonkastet, sen första gången jag såg honom har jag vetat att han skulle bli den enda, säger Jami till Daily Mail.

Så träffades Jami Bouwer och Nolte Lourens

Åren gick. Jami Bouwer flyttade från Sydafrika till USA 2019 för att jobba som au pair. Nolte Laurens bodde kvar i Sydafrika och var gift. Två år senare flyttade hon hem igen.

Nolte Lauren hade med åren fått upp ett allt större intresse för Jami Bouwer, men tyckte att ålderskillnaden på 16 år var för stor. När hon kom hem till Sydafrika flyttade han till USA.

ÄKTA MAKAR Iris, 81, kärlekssaga med maken Mohamed, 36

Strax därefter började de skriva med varandra på sociala medier. Efter några månader av intensivt chattande med varandra gick Nolte Laurens flyttlass tillbaka till Sydafrika.

– Samma dag han landade kom han till baren jag jobbade på, och gick in bakom bardisken och kramade mig.

”Mina föräldrar blev lite chockade”

De gick på dejt och blev ett par. I sju månader har de varit tillsammans. Jami Bouwer har också blivit gravid och paret väntar sitt första barn i september.

Relationen har inte varit oproblematisk. Nolte Laurens föräldrar var till en början aningen skeptiska till relationen och undrade varför han var tillsammans med deras barnbarns bästa vän.

– Mina föräldrar blev lite chockade, för de fick bara veta det på Facebook när det blev offentligt. Men de accepterade det ganska snabbt eftersom de hade känt honom i flera år och älskar hur han är som person, säger Jami.

Får kritik: ”Bara du vet din historia”

Med tiden har kärleksparet fått familjens välsignelse, även om det är många runt omkring som har åsikter om relationen.

– Folk kommer alltid ha saker att säga, men bara du vet din historia, så varför ska de få döma dig? Älska den du vill älska och du kommer leva ett lyckligt liv.

LÄS OCKSÅ: Paret hånas på Tiktok för stora åldersskillnaden

LÄS OCKSÅ: Iris, 81, svåra äktenskapskris med 45 år yngre kärleken Mohamed, 36

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!