Usain Bolt visar upp hemliga tvillingarna – nya bebislyckan

Usain Bolt visar upp hemliga tvillingarna

Världens snabbaste man Usain Bolt har vunnit många priser i sina dagar – men nu har han vunnit det största priset av alla.
I en ny bild på Instagram visar han nu för första gången upp de nyfödda tvillingarna Saint Leo Bolt och Thunder Bolt som tidigare varit hemliga för världen.
Trebarnspappan möts av härliga grattisrop.

Under den amerikanska Fars dag som ägde rum i söndags valde världens snabbaste man Usain Bolt att avslöja sin nya familjelycka för världen. På Instagram lade världsstjärnan ut en bild på honom själv tillsammans med sin partner Kasi Bennette och 1-åriga dottern Olympia Bolt.

Men med på fotot var också parets nyfödda tvillingar Saint Leo Bolt och Thunder Bolt. Detta är första gången de nya familjetillskotten, som tidigare varit hemliga för världens, syns på bild.

Fick present av familjen

Den 34-åriga OS-medaljören passade också på att visa för sina tio miljoner följare vad han fick av sin familj i Fars dags-present. I ett klipp på honom och dottern Olympia kan man se honom öppna ett paket med ett par nya gymnastikskor.

KOLLAPS TV4-profilens kritik mot egna kanalen – sanningen om bilderna

Usain Bolts flickvän Kasi Bennette, som han varit tillsammans med i sex år, passade också på att hylla pappan till sina barn på Instagram.

”Grattis på Fars dag! Du är familjens klippa och den bästa pappan till våra små. Vi älskar dig mest i hela världen”, skriver hon i inlägget.

Historiska karriären

Usain Bolt valde att lägga sin proffskarriär som löpare på hyllan redan 2017 efter att han tävlat i VM i London. Där skadade han sig i sitt sista lopp.

Men han hann med en hel del innan han valde att sluta. Bland annat är en världsmästare elva gånger om och är fortfarande den enda mannen i historien som vunnit guldmedaljer vid tre på varandra följande OS, 2008, 2012 och 2016.

Usain Bolt har också världsrekordet 100 meter (9,58) och på 200 meter (19,19).

Kasi Bennette i sin tur är modell och influencer och är en aktiv användare på sociala medier.

LÄS OCKSÅ: Unga guldmedaljörens kaxiga svar – avslöjar varför hon bär HEMLIG symbol

LÄS OCKSÅ: Singelpappan Ben, 37, har adopterat sex barn med särskilda behov

FOTO: Instagram/Imago Sportfotodienst

Senaste nytt