Popstjärnans intima avslöjande: Tittar på vuxenfilmer med sina barn

Yuni med sönerna

Popstjärnan Yuni Shara har en något udda uppfostringsmetod.
Hon tittar nämligen på porr med sina tonårssöner dagligen.
– De svarar ”Mamma, bete dig inte så här”, säger hon.
7 vanligaste olyckorna vid sex
Slå på ljud

Hur man uppfostrar sina barn på bästa sätt skiljer sig från fall till fall. Några uppfostringsmetoder är dock ovanligare och mer okonventionella än andra. Kanske tar den indonesiska popstjärnan Yuni Shara, 49, priset.

I en intervju på Youtube avslöjar nämligen Yuni att hon brukar titta på porr med sina två tonårsbarn. Porrtittandet sker, enligt egen utsago, på daglig basis. Det skriver Daily Star.

Enligt Yuni tittar hon på porr med sina barn för att kunna lära dem om sexualkunskap, men också för att belysa hur mycket oroväckande innehåll som faktiskt finns på nätet.

Yuni Shara

Indonesiska popstjärnan Yuni Shara avslöjar i en Youtube-intervju att hon tittar på porr med sina tonårssöner.

Youtube

”Helt omöjligt för barn att inte titta på porr”

Popstjärnan vägrar att vara gammalmodig. Genom att titta på porr med sina barn gör hon dem mer öppensinnade. Däremot uppskattar inte tonåringarna när hon ställer frågor om porrtittandet. Då tycker de att hon går för långt.

– Så jag tror det är bättre om jag frågar dem: ”Vad tycker ni om att titta på porr tillsammans så här, är det lugnt? De svarar ”Mamma, bete dig inte så här”. Och jag svarar: ”Åh, det här är normalt, bror”.

Yuni säger att det är svårt att få barn att inte titta på porr.

– Det är helt omöjligt för våra barn i dagens samhälle att inte titta på porr, oavsett om det är tecknat eller andra saker som finns tillgängliga dessa tider.

Psykologiexperten tycker Yuni agerat rätt

Enligt psykologiexperten Agstried Piether har Yuni agerat helt rätt och visat prov på fenomenala uppfostringsmetoder.

– När vi ser att barn tittar på pornografiskt innehållet, oavsett hur obekväm situationen är, ska vi aldrig bli arga, för de kommer bara att göra det igen i hemlighet.

– Genom att prata med sina barn kan föräldrar bidra med sexualkunskap baserad på verkligheten och inte baserad på porrfilmer.

Folk rasar: ”Jävligt läskigt”

Alla är dock inte helt positiva till att Yuni Shara tittar på porr med tonårssönerna. Daily Star skriver att flera personer på sociala medier ställt sig frågande till varför hon gör detta.

”Det är jävligt läskigt!”, skriver en person.

”Vissa resor måste man få göra själv”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: ”Rekordmamman” påstods ha fött 10 barn – nu avslöjar maken sanningen

LÄS OCKSÅ: Dottern dumpades av sitt ex för hennes pappa – nu vill hon donera ägg

Foto: Youtube, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN