Jennafer har lagt miljonbelopp på ingreppen – förbjuds nu av läkarna

Jennafer Lee

Jennafer Lee har lagt över en halv miljon på sin utseendeförvandling.
Nu planerar hon sitt nya ingrepp – trots att hon stoppats av läkare.
– Det är dyrt att se billig ut, säger hon.
Svenska Natasha vill ha världens största rumpa
0:30

Efter reklamen: Svenska Natasha vill ha världens största rumpa

(0:30)

Slå på ljud

För Jennafer Lee, 33, från Bournemouth vid den engelska sydkusten, finns det ett före och ett efter. Före och efter ”förvandlingen”.

Jennafer har genomgått en stor utseendeförvandling under de senaste åren. Hon har lagt runt motsvarande 600 000 kronor på skönhetsingrepp, som gått ut på att förvandla från en kvinna med naturliga företräden till en ”bimbo deluxe”, som hon själv kallar sig.

– Ja, det har kostat massor att bli bimbo deluxe. Men det är dyrt att se billig ut, säger hon enligt The Mirror.

Jennafer: ”Alltid varit besatt av bimbo-looken”

För Jennifer Lee är det utseendet som räknas.

– Jag har alltid varit besatt av bimbo-looken från 1990-talet. Du vet, den där glamorösa looken. Smala, blonda tjejer som ser lite dumma ut, säger Jennafer enligt The Mirror.

Hon berättar dock att hon inte var missnöjd med sitt tidigare utseende.

– Nej, inte alls. Jag såg väldigt bra ut innan jag blev galen i den här looken. Jag fick mycket komplimanger. Ja, faktiskt mer komplimanger än jag får nu. Visst, folk tittar, men säger inte så mycket, säger hon.

Nya operationen – trots läkarnas varning

Kanske folk är så snälla att de besparar Jennafer Lee kommentarerna, för de flesta tycker att hon ser väldigt extra ut, berättar hon. Men hon ångrar inte sitt beslut.

– Min personlighet är sexig och sådär bubblig och nu har jag ett utseende som speglar den”, säger Jennafer.

Hon säger att hon är under ”work in progress”, och att hon så fort hon vaknar upp ur narkosen efter skönhetsingreppet så börjar fundera på nästa ingrepp.

Hon ska göra brösten ännu större. För att det ska hända var hon tvungen att byta plastikkirurg. Den förra sade tvärnej. Nu fick det räcka, tyckte han. Hur har hon råd med alla skönhetsingrepp som har kostat över en halv miljon?

– Only Fans. Jag får in bra med pengar och det mesta går till nya ingrepp och förbättringar. Jag vet inte om jag någonsin kommer att bli nöjd, säger hon.

FOTO: Faksimil Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN