Landets största familj med 22 barn – så lever de sitt lyxliv

Familjen Radford

Familjen Radford har 22 barn.
De bor i ett riktigt lyxhus – med jacuzzi, utomhusbio, bar och stora rum.
Här är bilderna inifrån.

Paret fick 20 barn på ett år – så lever de idag
Slå på ljud

Noel Radford, 50, och Sue Radford, 46, träffades redan när de var barn. De fick sitt första barn Christopher, 31, när Noel var 18 och Sue 14. Sen dess har det rullat på av bara farten och i dag är det föräldrar till hela 22 barn.

Familjehistorien har porträtterats i programmet ”15 Kids and Countin”, ett programnamn som ändrats när familjen blivit större, och tillsammans med 19 av barnen som fortfarande bor hemma lever de i ett riktigt lyxhus i Morecambe, England.

På Instagram och Youtube visar de ofta upp huset, som rymmer fyra våningar, tio sovrum, en bar, jacuzzi och utomhusbio. Förutom att tjäna pengar på sociala medier driver de ett eget bageri.

Så lever familjen Radford i lyxhuset

Parets 17 barn, Alfie, dog vid födseln 2014. Barn nummer 22 föddes i april tidigare i år och storfamiljen har nu blivit ännu större. De får även ofta besök av de äldsta barnen Christopher och Sophie, 26, och den förstnämnda gillar att tillbringa tid i jacuzzin.

Christopher Radford

Här sitter han, Christopher, i jacuzzin och avnjuter en öl som om det inte fanns någon morgondag.

@theradfordfamily/Instagram
Radfords vattenland

De 22 barnen kan komma hem och leka i ett eget litet vattenland som familjen Radford anordnat på tomten. Pooler och uppblåsbara leksaker är givna.

@theradfordfamily/Instagram
Noel Radford

Noel Radford står vid baren som byggdes i somras. På bilden tappar han öl som om det inte fanns någon morgondag. Vid baren har man ställt upp stolar så att barbesökare kan sippa på en öl sittandes.

@theradfordfamily/Instagram
Radfords utomhusbio

Har man tröttnat på vattenlekarna, kan man alltid vända sig till filmens värld hemma hos familjen Radford. Är kollar barnen på oklar film.

@theradfordfamily/Instagram
Radfords tittar på Star Wars

Om var oklar film utomhus, är den desto klarare inomhus. Här ska några av barnen precis börja titta på Star Wars.

@theradfordfamily/Instagram
Familjen äter pizza

När familjen beställer pizza kommer det många kartonger. Längst till vänster kan man se ett av barnen riva av en bit som ser ut att vara en Vesuvio.

@theradfordfamily/Instagram
Barnens sovrum

Chloe, 25, Jack, 23, Daniel, 21, Luke, 20, Katie, 18, James, 17, Ellie, 15, Aimee, 14, Josh, 13, Max, 12, Tillie, 10, Oscar, 9, Casper, 8, Hallie, 5, Phoebe, 4, Archie, 3, Bonnie, 2, och Heidie bor i huset. I det här rummet sover några av barnen.

@theradfordfamily/Instagram
Familjen Radford

Noel och Sue fick dottern Haidie i april tidigare i år.

@theradfordfamily/Instagram

LÄS OCKSÅ: Villa Kassman: Duons hemliga plan för slottet på Storholmen

LÄS OCKSÅ: Fredrick Federley säljer gården i Björbo – se bilderna inifrån

Foto: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN