Idol 2023 marknadsföring banner

Jessica Wahlgrens svar efter kritiken mot julfirandet med exet Linus

02 jan, 2022 
Linus och Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren har fullt upp med att planera inför sitt stundande bröllop med fästmannen Magnus Norman.
Trots att tv-profilen har hittat kärleken på nytt efter skilsmässan väljer hon att fira jul med ex-maken Linus Wahlgren.
Beslutet har väckt starka reaktioner hos följarna – nu svarar Jessica på kritiken.
Annons
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

Skådespelaren Linus Wahlgren, 45, och Jessica Wahlgren, 46, hade varit gifta i tio år när de bestämde sig för att gå skilda vägar 2012. Under sitt äktenskap fick de barnen Linn Wahlgren, 16, och Colin Wahlgren, 11, ihop, som de idag har delat vårdnad om.

Trots att Linus och Jessica inte längre är ett kärlekspar har de fortfarande en väldigt fin relation. Eftersom Jessica är bästa vän med Linus storasyster Pernilla Wahlgren, 54, träffas de med jämna mellanrum och har ofta väldigt roligt ihop.

När Jessica Wahlgren gästade Bathina Philipsons, 43, podcast Bathinas skilda möten förra året berättade hon om glädjen över att hon och Linus fungerar så bra tillsammans.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, sa Jessica då.

Magnus Normans starka ord till fästmön Jessica Wahlgren

Recept.se Nyhetsbrev

Efter skilsmässan tog det ett tag innan Jessica hittade kärleken på nytt. Men sommaren 2020 tog livet en glädjande vändning när Jessica träffade tennislegendaren Magnus Norman, 45.

Annons

Att Magnus och Jessica är upp över öronen förälskade i varandra råder det ingen tvekan om. Titt som tätt dyker det upp kärleksförklaringar i sociala medier.

”Du är omtänksam mot alla, rolig, djup, rak och ärlig, charmigt glöms, snabbtänkt, har nära till skratt och du får alla runt dig att må bra. Tacksam för att du plötsligt dök upp i mitt liv och för att just jag får leva med dig”, skrev Magnus i ett inlägg förra året.

Jessica Wahlgrens svar efter kritiken mot julfirandet med exet

Trots att Jessica har gått vidare i kärlekslivet har hon alltså en väldigt nära relation till exet Linus än idag. Faktum är att ex-makarna faktiskt har firat jul ihop varje år sedan skilsmässan. Anledningen till det är såklart barnen.

Och i år blev det inte annorlunda. Magnus firade jul tillsammans med sina barn, som han har från en tidigare relation, och Jessica tillbringade högtiden ihop med Wahlgren-klanen.

Annons

– Vi har alltid firat ihop, varenda jul i tio år. Och jag är så tacksam för det, säger Jessica i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan, som hon har ihop med vännen Hanna Hedlund, 46.

Upplägget verkar fungera bra för Jessica och Linus, men deras följare har inte alla varit så positivt inställda till detta. Nu besvarar hon kritiken mot julfirandet ihop med ex-maken.

– Jag tyckte det var svårt för det är så många som har sagt att ”men gud, du måste ha din egna plattform, du måste gå vidare”. Och ja bara ”men jag kan gå vidare även om jag firar jul med mina barns pappa och hans familj”, säger Jessica Wahlgren och fortsätter:

– Jag förstår inte varför folk tycker att det är så konstigt att man firar jul tillsammans.

FOTO: Cecilia Liljeton/TT, SVT

Annons