6 saker du vill veta om Jessica Wahlgrens pojkvän Magnus Norman

Jessica Wahlgrens pojkvän Magnus Norman

FOTO: Instagram, TT
Jessica Wahlgren hittade kärleken igen sommaren 2020.
Den lycklige är tennislegendaren Magnus Norman.
Men vem är egentligen Magnus?
Slå på ljud

Det var under sensommaren 2020 som Jessica Wahlgren, 46, avslöjade att hon hittat kärleken igen. Hur Jessica och tennislegendaren Magnus Norman träffades är framgår inte i kärlekssagan, något som däremot står klart är att de hade en kemi som inte gick att blunda för.

Magnus Norman rankades år 2000 som en av Sveriges bästa tennisspelare. Han var dessutom oerhört nära att Grand Slam-titel i Franska Öppna samma år, men förlorade mot Gustavo Kuerten från Brasilien. Magnus lade sedan tennisracket på hyllan år 2003 efter stora skadeproblem.

Frågan är, vem är Magnus förutom att han är en legend inom tennis?

Hur gammal är Magnus Norman och var bor han?

Magnus föddes den 30 maj 1976 och är idag 44 år gammal.

Han och ex-sambon Linda Dagh, 46, bodde tidigare i ett stort lyxhus ute på Resarö i Vaxholms kommun. Men efter att de valde att gå skilda vägar bestämde de sig för att sälja huset. Magnus flyttade då till Täby och bor i skrivande stund kvar.

Vad heter Magnus Norman på Instagram?

Magnus är aktiv på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter han swedennorman och har över 15 000 följare.

Vad delar han med sig av? Lite allt möjligt, bland annat kärleken till tennisen, barnen och såklart nya älsklingen Jessica Wahlgren.

När Jessica fyllde år passade Magnus på att dela med sig av en liten kärleksförklaring till flickvännen på Instagram.

”När vi började prata kändes allt så naturligt. Så där ärligt och okomplicerat ni vet. Som om vi känt varandra i ett annat liv eller nåt. Svårt att förklara. Tajmingen var egentligen inte den bästa för nån av oss, men vi kunde inte sluta hänga. Det är jag SÅ glad för”, skrev Magnus på den sociala plattformen och fortsatte:

”Du är omtänksam mot alla, rolig, djup, rak och ärlig, charmigt glömsk, snabbtänkt, har nära till skratt och du får alla runt dig att må bra. Tacksam för att du plötsligt dök upp i mitt liv och för att just jag får leva med dig”.

Magnus Norman och Jessica Wahlgren på Instagram

Magnus Norman och Jessica Wahlgren.

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Jessica Wahlgren har förlovat sig med Magnus Norman

När träffades Magnus Norman och Jessica Wahlgren?

Magnus och Jessica träffades sommaren 2020. Det var egentligen inte bra tid för någon av dem. Magnus hade nyligen separerat från sin ex-sambo Linda Dagh och Jessica var inte särskilt pigg på att träffa någon ny just nu.

Dock var kemin mellan dem för härlig och sprakande för att inte ge det en chans, vilket ledde till en dejt. Nu har de varit ett par i över ett halvår, och har under den tiden hunnit flytta ihop och förlova sig!

Magnus Norman har två barn sedan tidigare

Magnus har sedan sin tidigare relation med ex-sambon Linda Dagh två barn, nioåriga tvillingarna Elin och Estelle.

Magnus Normans barn Elin och Estelle

Magnus Normans bild på barnen.

FOTO: Instagram

Magnus Normans tidigare relation med Linda Dagh

Magnus och Linda träffade för över 10 år sedan, men gick skilda vägar våren 2020. De träffades i korridorerna på skolan och har gemensamma bekanta.

– Linda står med båda fötterna på jorden och tjänar sina egna pengar. Jag är jätteglad att vi träffades, sa Magnus för 11 år sedan till Aftonbladet.

Orsaken till separationen är något de valt att hålla för sig själva. Men något som Magnus klargjort är att de inte är ovänner, utan tvärtom – de är vänner!

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgrens kärlekshyllning till Magnus Norman

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgren om verkliga relationen till Linus Wahlgren idag

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!