Jessica Wahlgren om verkliga relationen till Linus Wahlgren idag

Jessica Wahlgren, Linus Wahlgren

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren gick skilda vägar för nio år sedan. Sedan skilsmässan har de levt på olika håll, men något som sammanstrålat dem är barnen.
I Wahlgrens värld berättar Jessica nu om relationen till ex-maken.

Linus Wahlgren, 44, och make-up artisten Jessica Wahlgren, 46, gick skilda vägar för nio år sedan. Idag har Jessica fortfarande en betydande roll i familjen då hon är god vän till Pernilla Wahlgren, 53, som hon även jobbar för.

Jessica och Linus träffades för första gången på en fest. Det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet men med tiden uppstod en romans och 2007 blev Linus och Jessica äkta makar. Under sitt äktenskap fick de barnen Linn och Colin.

LÄS MER: Bonde-Pelle om sanningen bakom uppbrottet med Karin

Men fem år efter bröllopet bestämde sig Linus och Jessica för att gå skilda vägar. När Jessica gästade podcasten Bathina – en podcast berättade hon om känslorna kring skilsmässan.

– Sen så är det ju en stor sorg. Det kommer jag alltid tycka, att vi inte lyckades hålla ihop familjen, sa hon då.

Därför skiljde sig Jessica och Linus

Sedan dess har ex-makarna haft fullt upp med familjepusslet kring de gemensamma barnen. För några år sedan skaffade Jessica hunden Frankie, som även Linus hjälper till med att passa. Så vänskapen mellan dem verkar det inte vara något fel på, något som även Jessica bekräftat tidigare.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, sa Jessica i Bathina – en podcast.

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld får tittarna följa med när Pernilla, Jessica och Lisa Stadell åker på en resa till Gotland. Tanken med resan var att komma iväg lite, då de inte kunnat lämna Stockholm på fem månader. En annan anledning var också att försöka glatta upp Jessica lite, efter hennes tuffa period.

Lisa Stadell, Pernilla Wahlgren, Jessica Wahlgren

Jessica hittar skvallertidningen.

Foto: Discovery+

Jessicas relation till Linus idag

Idag har Jessica gått vidare efter skilsmässan från Linus. Hon har nämligen funnit kärleken i det före detta tennisproffset Magnus Norman, 44.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Efter att Jessica och vännerna gått på Gotlandsfärjan i Nynäshamn så gick de in i båtens tax-free butik. Där hittade Pernilla en löpsedel där det stod att Jessica fortfarande älskar Linus.

– Men va? Älskar du honom fortfarande?, frågar Pernilla varpå Jessica snabbt svarar.

– Men gud jag tror att jag sa det i någon intervju, att jag liksom älskar honom som pappan till mina barn, förklarar hon.

Jessica och Linus har med andra ord en fin relation till varandra och trots att de inte längre lever ihop så är kärleken stark.

FOTO: Cecilia Liljeton/TT, Discovery+

LÄS OCKSÅ: Magnus Normans kärlekshyllning till Jessica Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgrens ord om relationen till pojkvännen Magnus Norrman

SENASTE NYTT!